Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Te megtaláltad a nagy Ő-t,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te megtaláltad a nagy Ő-t, vele fogsz összeházasodni, egyáltalán létezik a mindenben tökéletes nagy Ő, vagy csak a mesében?

Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 11:27
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
50%

Nem tökéletes, sőt sok hibája van, mégis Ő a nagy Ő.

A szerelem már csak ilyen, tudod milyen, mégis imádod, ha sorozatgyilkos, akkor is.

2012. márc. 25. 11:30
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Megtaláltam azt, akivel le akarom élni az életem. Neki is vannak hibái, mint mindenki másnak, de nekem ő így kell, ezért mondhatom, hogy nekem ő tökéletes. Szeretnék vele összeházasodni, de ez még a jövő zenéje, hogy hogyan alakul.

24L

2012. márc. 25. 11:44
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Mindenben tökéletes-nekem. Nyilván vannak hibái, mint mindenkinek, de pont olyan, amilyenről álmodtam. Rövid ideje ismerjük ugyan egymást és nem töltöttünk még együtt túl sok időt, de mivel már nem vagyunk olyan fiatalok és mindketten rendelkezünk némi múlttal és tapasztalattal, nem fogjuk húzni az időt, hamarosan összeházasodunk.
2012. márc. 25. 11:49
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen, megtaláltam, hála az internetnek! Már több mint 3 éve vagyunk együtt és én sem hittem, hogy létezik a számomra tökéletes, de benne a 3 év alatt még nem találtam semmi olyat, ami engem zavarna, vagy idegesítene. Számomra is hihetetlen, de így van. Biztos van hibája, de nekem még nem sikerült találkoznom eggyel sem. Nyáron esküvő! :)
2012. márc. 25. 11:49
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Mindenben tökéletes találni szinte lehetetlen, de aki nem képes bizonyos kompromisszumokat vállalni, az nem életképes.

A kapcsolatokban mindig van valami tökéletlenség, egy kapcsolat sikere ezek elfogadásának készségétől függ.

Mindenben tökéletes nagy ő csak a mesékben és az álmaidban létezik.

2012. márc. 25. 11:54
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Megtaláltam, össze fogunk házasodni pár hónap van még Nem, nem tökéletes, de imádom a hibáival együtt is:) Ez a szerelem, nem pedig arra várni egy életen át aki mindenben megfelel:)
2012. márc. 25. 11:55
 7/27 anonim ***** válasza:
60%

18 vagyok, de már tudom, hogy Ő az. :) egyszerűen tudja az ember, hogy ez a kapcsolat a nagy Ő, vagy sem... egészen más.

nincs még egy olyan ember, mint Ő.

amikor feltörte a sarkamat a kedvenc cipőm, ő felvett a karjaiba, mint egy hercegnőt, és hazáig cipelt.

amikor sírtam, ő odabújt, és megszeretgetett.

amikor fájt a pocakom, ő megmelegítette a kezével, és elmúlt a görcs.

amikor megtudta, hogy félek a sötétben, csinált nekem villogót két pici ledből, amit éjjel mindig bekapcsolok.

amikor nyöszörgök valami miatt, Ő végighallgat.

amikor rinyálok valamiért, Ő türelmesen megvárja, amíg megnyugszom.

amikor reggeli fejjel felébredek mellette, Ő képes gyönyörűnek látni.

de nem csak ezek. hanem maga a jelleme, a viselkedése, az illata, mindene... egyszerűen tökéletes számomra...

különben meg melyik férfi lenne hajlandó megnézni velem a szépség és a szörnyeteget rajta kívül? a kezembe nyomni egy zsepit és lecsókolni a könnyeim, mikor sírok? vagy megenni az odaégetett hagymás rántottámat?

2012. márc. 25. 11:58
 8/27 anonim ***** válasza:

énis megtaláltam, aztán hamar el is veszítettem mert olyat tett, amit nem lett volna szabad.

most hosszú évekig börtönben lesz és én várok rá, miközben kimegyek külföldre dolgozni.

ha ő volt valóban az igazi, még akkor is szeretni fogom, mikor végre szabad lesz.

2012. márc. 25. 12:22
 9/27 anonim ***** válasza:

#7-es!

Mennyi ideje jártok?

2012. márc. 25. 12:25
 10/27 anonim ***** válasza:

#7 vagyok.

lassan egy éve tart ez a tündérmese. és remélem örökké. :)

2012. márc. 25. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!