Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te megtaláltad a nagy Ő-t, vele fogsz összeházasodni, egyáltalán létezik a mindenben tökéletes nagy Ő, vagy csak a mesében?
Nem tökéletes, sőt sok hibája van, mégis Ő a nagy Ő.
A szerelem már csak ilyen, tudod milyen, mégis imádod, ha sorozatgyilkos, akkor is.
Megtaláltam azt, akivel le akarom élni az életem. Neki is vannak hibái, mint mindenki másnak, de nekem ő így kell, ezért mondhatom, hogy nekem ő tökéletes. Szeretnék vele összeházasodni, de ez még a jövő zenéje, hogy hogyan alakul.
24L
Mindenben tökéletes találni szinte lehetetlen, de aki nem képes bizonyos kompromisszumokat vállalni, az nem életképes.
A kapcsolatokban mindig van valami tökéletlenség, egy kapcsolat sikere ezek elfogadásának készségétől függ.
Mindenben tökéletes nagy ő csak a mesékben és az álmaidban létezik.
18 vagyok, de már tudom, hogy Ő az. :) egyszerűen tudja az ember, hogy ez a kapcsolat a nagy Ő, vagy sem... egészen más.
nincs még egy olyan ember, mint Ő.
amikor feltörte a sarkamat a kedvenc cipőm, ő felvett a karjaiba, mint egy hercegnőt, és hazáig cipelt.
amikor sírtam, ő odabújt, és megszeretgetett.
amikor fájt a pocakom, ő megmelegítette a kezével, és elmúlt a görcs.
amikor megtudta, hogy félek a sötétben, csinált nekem villogót két pici ledből, amit éjjel mindig bekapcsolok.
amikor nyöszörgök valami miatt, Ő végighallgat.
amikor rinyálok valamiért, Ő türelmesen megvárja, amíg megnyugszom.
amikor reggeli fejjel felébredek mellette, Ő képes gyönyörűnek látni.
de nem csak ezek. hanem maga a jelleme, a viselkedése, az illata, mindene... egyszerűen tökéletes számomra...
különben meg melyik férfi lenne hajlandó megnézni velem a szépség és a szörnyeteget rajta kívül? a kezembe nyomni egy zsepit és lecsókolni a könnyeim, mikor sírok? vagy megenni az odaégetett hagymás rántottámat?
énis megtaláltam, aztán hamar el is veszítettem mert olyat tett, amit nem lett volna szabad.
most hosszú évekig börtönben lesz és én várok rá, miközben kimegyek külföldre dolgozni.
ha ő volt valóban az igazi, még akkor is szeretni fogom, mikor végre szabad lesz.
#7 vagyok.
lassan egy éve tart ez a tündérmese. és remélem örökké. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!