Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Te megtaláltad a nagy Ő-t,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te megtaláltad a nagy Ő-t, vele fogsz összeházasodni, egyáltalán létezik a mindenben tökéletes nagy Ő, vagy csak a mesében?

Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 11:27
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

7-eske nagyon nagy lovesztoriba esett bele, de azt hiszem ennyi talán kijár minden embertől a barátnőjének, én is megtenném ezt azért akit szeretek, mert ezért van együtt valakivel az ember elvégre.

Csak sokan már nem tudják, és azt hiszik az a normális ha egy pasi úgy bánik a barátnőjével mint valami utolsó senkivel. Na persze sokan tesznek is róla hogy így kezeljék őket.

2012. márc. 25. 12:40
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

#7-es!

Kívánom, hogy neked legyen igazad, de 18 évesen (nem kiforrott személyiséggel, az még pár évig sokat változik) még ennek szinte semmi esélyét nem látom. Ha a rózsaszín köd oszlik, akkor te is rá fogsz erre jönni.

Nem bántani akarlak, csak a hozzászólásod túl mézes-mázasra és nyálasra sikerült, ezért mérget mertem volna venni arra, hogy friss a kapcsolat.

2012. márc. 25. 12:46
 13/27 anonim ***** válasza:

7eske vagyok.

Épp azért találom Őt tökéletesnek, mert alapvetően elég ritka az olyan hím, mint amilyen Ő vagy te. Nem, ez nem egy alap dolog, ahogy észrevettem. Nagyon sok pasi képtelen normálisan bánni a barátnőjével. Lehet, hogy neked ez alap, és a Szerelmemnek is, de sokaknak, hidd el, nem.

Csomó barátnőmet hozta össze a sors paraszt pasikkal, vagy éppen túl nyálas papucsokkal. Nehéz olyan férfit találni, aki amellett, hogy gyengéd és kedves, stb, tud IGAZI FÉRFI maradni.

Emellett pedig nehéz olyan nőt is találni a ti típusotoknak, aki komolyan képes ezt megbecsülni...

2012. márc. 25. 12:47
 14/27 anonim ***** válasza:

Nagy Ő nem létezik és tökéletes sem.

Ettől független sikerült egy olyan férfit találnom, aki nagyon közel áll hozzá. :)

Már hat éve boldogítjuk egymást, menyasszony vagyok, lassan házasság és baba terv elkezdése következik.

Sok boldogságot és sikert mindenkinek!

22/L

2012. márc. 25. 13:01
 15/27 anonim ***** válasza:

Na ja...

Nekem 6.-ra, 27 évesen sikerült, kompromisszumokkal, előtte csak dögös barátnőim voltak, de fejben nem volt meg a harmónia, feleségem, gyermekem anyja nem olyan dögös (mostanra nekem már az!), de meg van a harmónia.

A nagy Ő-höz azért kell a kompromisszumkészség is. Néha az embernek kell engednie az igényeiből.

2012. márc. 25. 13:01
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

A 7-esnek kívánom én is a boldogságot élete végéig ezzel a pasival, de a nagy Ő azért nem csak ettől az. Ez egy egyszerű udvarlás, amit leírtál, de nem elég egy életre.

Sokéves kapcsolat után azt mondom, nekem már más a nagy ő.

Az, aki képes két hét szalonna+kenyér menü mellett is nevetni velem azon, milyen szegények lettünk hirtelen. Az, aki támogat éjszakába nyúlóan, ha a munkámban kell segítenie. Aki tud vigasztalóan ölelni, mikor sírok - nem a Szépség és szörnyetegtől, hanem mikor alig bírjuk kifizetni a rezsit.

És ha a nagy Ő minderre képes volt mellettem, sokkal nagyobb élmény vele minden perc most, hogy egyenesbe jöttünk és gondtalanabb az életünk. Mindezt - szerencsére - nagyon kevesen tapasztalják meg 18 évesen, és ez így is van jól. Addig élvezze mindenki a könnyű, romantikus párkapcsolatot, míg van lehetősége...

Szóval én is mondhatom, hogy megtaláltam a nagy Ő-t, csak már egészen más szempontok miatt mondom rá, hogy Ő az, mint 10 éve tettem volna. :)

2012. márc. 25. 13:04
 17/27 anonim ***** válasza:

16os!

Kívánom nektek viszont a boldogságot. :) Remélem, mi is kiálljuk majd ezt a "próbát", amit ti. Szerencsére, ilyen helyzetbe nem kerültünk (még), de voltak nehéz időszakaim, amiket segített átvészelni (nyilván nem ugyanaz).

Nagyon szeretném, ha majd mi is ilyen pár lennénk, mint ti vagytok. :)

Egyébként ez nem udvarlás nála. Olyan, mint az édesapja, aki 21 év házasság után is így viselkedik a párom édesanyjával.

7es voltam.:)

2012. márc. 25. 13:33
 18/27 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, hogy a nagy Ő nem feltétlenül tökéletes. Gondoljunk bele, egy tökéletes pár mellett nem unatkoznánk egy idő után? Nem lenne unalmas az a fene nagy boldogság? Szerintem néha azért kellenek a viták, veszekedések és a békülés.

Én 4,5 éve leltem rá a nagy Ő-re, akivel 2 év után össze is költöztünk. Persze eleinte voltak vitáink, de összeszoktunk, s már be tudjuk fejezni egymás mondatait. Néha még mindig veszekszünk, de szeretjük egymást.

Az esküvőt akkorra tervezzük, ha mindketten végzünk a tanulmányainkkal, ez 2 év múlva lesz.

Én 21/L, ő 24/F.

2012. márc. 25. 13:34
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Megtaláltam az úgynevezett nagy Ő-t. Persze vannak hibái, de mással nem tudnám elképzelni már az életem. Biztonságban érzem magam mellette bármilyen helyzet elé állít is minket a sors. Már lassan 3 éve vagyunk együtt házasok vagyunk és a szivem alatt hordom szerelmünk gyümölcsét.

30/L

2012. márc. 25. 14:14
 20/27 A kérdező kommentje:

Azok akik azt mondják igen, megtalálták a nagy Ő-t, ha belegondolnak ez a nagy Ő pont olyan mint amilyennek megálmodták régen, vagy más? Biztos mindenki elképzelt korábban valamit, hogy majd hogy fog kinézni, vagy milyen ember lesz az illető akivel majd egyszer összeköti az életét.

Arra gondolok, hogy akkor akivel összekötöttétek az életeteket annak olyan színű a haja, olyan magas, olyan az alakja, olyan a személyisége, olyan a viselkedése, olyan a humora, olyan a családja, stb stb.... vagy végül más?

(pl. volt itt már egy fiú válaszoló, aki azt írta, nem volt az ideálja a felesége, mégis ő lett a nagy ő)

2012. márc. 26. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!