Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te megtaláltad a nagy Ő-t, vele fogsz összeházasodni, egyáltalán létezik a mindenben tökéletes nagy Ő, vagy csak a mesében?
Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 11:27
21/27 anonim válasza:
Nem, nem tökéletes!
De nem is akarom! Az a normális,ami nem tökéletes!:)
Emberek vagyunk, hát hibázunk. Ez így van jól!
Nem álmodtam meg előre,hogy milyen legyen! Nem tartom értelmét ragaszkodni ilyen ideálokhoz!
Mégis megtaláltam a hozzám illő embert!
22/27 anonim válasza:
Túl egy váláson, számtalan hülyén azt mondtam nincs. Voltam "szerelmes' úgy hittem. Nem is vagyok még öreg (30), de úgy gondoltam megtapasztaltam ezen a téren, amit meg lehet. Ez ennyi. Szépen dekorált kapcsolatok csak a mozivásznon vannak, csokizabáló depis estékre való filmekben. Aztán megismertem Őt. Első naptól tudom, hogy EZ AZ a kapcsolat. Nem kellett hozzá semmi különleges. Sem hely, sem idő, sem külsőre sem anyagilag. Ő az. Tőle/vele most már minden nap tényleg olyan, mint a filmekben :$ és mielőtt azt gondolnád (amit én is), hogy majd elmúlik... nem múlt el. Évek óta nem múlt el. Ha megtalálod, tudni fogod!
23/27 anonim válasza:
19-es hsz vagyok.
Amikor olyan pasival jártam aki bejött külsőre, azzal belsőleg mindig voltak gondok és nem illetünk össze. A szőke kék szemű pasik nem jöttek be igazán. Aztán az élet elém sodorta az én szőke kék szemű hercegemet.:)A belsője olyan volt amire mindig is vágytam. szóval nem Ő volt az ideálom mégis Ő lett a Nagy Ő.:))
24/27 anonim válasza:
Én úgy írnám le a nagy őt, hogy nem lehet megálmodni, és ahhoz keresni a megfelelő személyt, hiszen a vágyaink és a szükségleteink a legritkább esetben fedik egymást. A nagy ő számomra olyan, akit mikor megismertem, azt éreztem, hogy mindig is szerelmes voltam belé, csak még nem tudtam addig, hogy hol van a szerelmem. Nem kellett megszoknunk egymást, vagy hagyni bármit is kialakulni, már a második találkozáskor tudtam, hogy ő az igazi. :)
25/27 anonim válasza:
megvan a nagy Ő :) júniusban hozzá is megyek. viszont korántsem tökéletes. ahogy én sem. de ha az emberek nem tudják elfogadni a másik hibáit, akkor valószínűleg nem lennének tartós kapcsolatok. Alkalmazkodni kell, vagy megbeszélni a gondokat. Ennyi.
26/27 anonim válasza:
utolsó vagyok. Egyébként néha még a mesékben is összevesznek :)
27/27 anonim válasza:
Nekem is volt egy nagy Ő az életemben. Szó szerint olyan volt az összes belső tulajdonsága, mint amiről álmodoztam. Külsőleg is nagyon sok passzolt az álomképhez. Pechemre, ez nyilván a nők 90%-nak is bejött, amit rendesen ki is használt a srác. Mindennapom egy tündérmese volt mellette, aztán szakított, hogy mással lehessen, majd vele is, hogy megint mással legyen. Szerintem olyan 35 éves korára fog lenyugodni. Őszintén sajnálom, hogy nem akkor találkozunk először, mert számomra tényleg nem létezik más férfi azóta se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!