Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek megvetendő csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megvetendő csak a pénzéért összeházasodni valakivel? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Akkor is, ha azzal a családod életét megkönnyítenéd, és kihúznád őket a bajból??? Persze erről a másik fél semmit nem tud, hogy csak ezért vagy vele.
2012. jún. 1. 16:32
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
85%

Igen. Mivel semmit nem tud róla, így igen!

Más lenne a helyzet, ha tudna róla, de mivel annyira szerelmes a kis érdekemberkéjébe, így összeházasodik vele, segít a családjának, és reméli, hogy talán egyszer mégis belé szeret. Mivel ekkor nincs becsapva, nem érheti az a megdöbbenés később, hogy nem is szeretik, viszont még álmodhat róla, hogy talán fogja. Ha ebbe belemegy, az már az ő döntése.

Ilyen alapokból építkeznek a jó kis szerelmi háromszögek. A szeretőnek való ígérgetés, hogy nyugi, hamarosan elválok, miegyéb... haha.

Csak így pénzért házasodni sunyin, igen megvetendő. Legalább akkor annyit tegyen meg az érdekember, hogy nagyon sokat törődik majd a finanszírozójával, és szeretettel közeledik feléje, ha már szerelemre nem képes....! Ezek a modern kor boszorkányai.

2012. jún. 1. 17:11
 22/32 A kérdező kommentje:
17:07-es...félreérted az egészet... Igen, azt írtam, hogy a pénzéért menne hozzá, de nem azt, hogy utána válna, meg rágyújtaná a házat, stb. Szimplán azért, mert mellette jobb anyagi körülmények között fog élni. Azt hiszem a te felfogásoddal van probléma...
2012. jún. 1. 17:14
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem majd idővel rájön hogy elqrta az életét, és hiányozni fog neki valami amit pénzen nem lehet megkapni.
2012. jún. 1. 17:17
 24/32 anonim ***** válasza:
59%

Jól kezdődik a közös életetek...

Majd születik 1-2 gyerek,elváltok,megpattansz tőle és egész életében fizeti neked a gyerektartást.És onnantól valamilyen szinten magadhoz láncoltad egy életre.Gondolom egy kitartott nő vagy/leszel akinek büdös a munka...

De egyébként hogy lehet egy olyan emberrel szexelni akit nem szeret valaki?

2012. jún. 1. 17:36
 25/32 anonim ***** válasza:
64%

Hm nem tudom. Ha a ferfi aranyos, becsuletes, jo ferj es apuka alany, korban hozzad illik, csak eppen az elsopro szerelem hianyzik, akkor lehet h igen. Az elsopro szerelem idovel elmulik egyebkent. es az is lehet h beleszeretsz. Szerintem az emberiertekek sokkla fontosabbak mint az elsopro szerelem. Legalabbis nalam ez az elsopro szerelem fele dolog mindig csalodassal jart, es ssoem sult jo dolog ki belole. Igy ferjet nem e szempontbol valasztottam. ha meg nem lennenek anyagi gondjaid mellette, haaatttt...

viszont ha a ferfi nem megfelelo ferj es apa alany, nincsenek jo emberi ertekei akkor nem mennek ilyenbe bele. nem kinoznam magam a penz miatt, inkabb kemenyen dolgoznek h en magam erjem el az anyagi biztonsagot.

2012. jún. 1. 17:36
 26/32 anonim ***** válasza:
84%

És ez mit segit a te családodon? Rajtad segit azt értem, de a családon tagjain hogy?

Azt hiszed az élet egy film és innentől kezdve havonta átmegy apádékhoz a férjed szészórni lovét az udvarukon? Bérleti dijat kell utánad fizetni vagy mi?

Azért van pénze mert nem hülye, te kapsz mig vele vagy más nem és biztos lehetsz benne hogy házassági szerződés is lesz.

2012. jún. 1. 17:50
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Tisztességtelen, mert visszaélsz a szeretetével és bizalmával. Ő is megérdemelné, hogy ne a pénzéért szeressék - ahogy feltehetően ő sem a pénzedért szeret.

Nekem ne magyarázd, hogy szereted, csak szerelmes nem vagy - számomra a szeretet egészen mást jelent, pl. hogy nem hozod ilyen megalázó helyzetbe. Szerinted ha tudná az igazságot, akarna nőt vásárolni magának? Szerintem nem.

A családodnak ehhez semmi köze. Egyrészt mindenki magáért felelős, a felnőtt családtagjaid is magukért, te is magadért, nem kell őket megmentened. Ha elfogadnák tőled azt az áldozatot, hogy miattuk olyanhoz mész, akit nem szeretsz, akkor meg sem érdemlik. Ha meg nem fogadják el, akkor hiába is tennéd. Másrészt a férjed pénze NEM a családodé, nem is lesz.

Hozzámehetsz a pénzért, és tök mindegy, ki mit gondol, megvet-e vagy sem. Ez lesz a legkisebb problémát. Sokszorosan megfizetsz érte azzal, hogy 5 perccel az esküvő után már nem leszel boldog.

2012. jún. 1. 17:54
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyenértékű a prostitucióval.
2012. jún. 1. 18:06
 29/32 anonim ***** válasza:
65%
Ha a szüleid ezt elnéznék, akkor nem érdemlik meg a segÍtséget.
2012. jún. 1. 18:28
 30/32 anonim ***** válasza:
Ha a férjed is érdekből van veled, és/vagy MEGEGYEZTETEK ebben, nem.
2012. jún. 1. 20:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!