Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljunk akkor, ha nem veszik az adást?
Tehát meghívtál legalább 12-13 családot, de a gyerekeket nem. Kicsit kilóg a lóláb. Az már biztos, hogy a hátad mögött megy a pletyka, amire már itt is sokan rájöttek: a pénzük kell, de a gyerekeket már nem akarod etetni. Alapvető illemszabályokkal, etikettel nem vagy tisztában. Nem szereted a gyerekeket, frusztrálnak, nem akarsz velük bajlódni a nagy napodon. Nem tiszteled a szüleiket.
Én eleve nem hiszem el, hogy ennek a 12-13 házaspárnak mind elmondtad már előre hogy nem akarod ott látni a gyerekeiket, ők meg szó nélkül mondták hogy oké, akkor nem fogod.....vagy ha mondták is, amint elváltatok, konstatálták (ha nem is mindegyk, de jópáran, az tuti) hogy halovány fingod nincs az alapvető etikettről. Esküvőre ha kisgyerekes felnőttet hívsz, házastársastul, akit JÓL ISMERSZ, azoknak a kiskorú gyerekeit is illik meghívni. Más dolog, ha mondjuk a gyerekük fiatal felnőtt már, nem is él otthon, vagy ha otthon is él, de már nem gyerek. De a kiskorúakat igenis illik, akár tetszik, akár nem.
Sok menyasszony nem így gondolja, de sok menyasszony messziről tesz arra hogy mit illik, de azok a tipikus menyaszörnyek, akiknek ilyen az észjárásuk a nagy nap előtt: "Ez az ééén Nagy Napom, azt csinálok amit akarok, azt hívok akit akarok, az lesz amit én mondok, mindenkinek kuss, ez az ééén Napom, én vagyok a főnök, ha nem tetszik ne jöjjenek el!!!!! De azért remélem, legalább a vacsijukat kifizetik, és nem csak egy sza.ros tízezressel szúrják ki a szememet, mert akkor nem jön vissza a lagzi ára...jaj lehet hogy meg kellett volna hívnom a se.ggfej főnökömet, bár utálom és ő is engem, de jó gazdag....talán ha ő is jönne, némileg megtérülne az uszályos Mori Lee menyaruhám amiben mindenki úgy csodálni fog...."
Gusztustalan, hogy ez lett egy olyan szép szokásból, mint az esküvő. Nem az emberi kapcsolatok a fontosak és az, hogy megoszd a szeretteiddel, hanem a pénz és az, hogy a menyasszony aznapra királynő legyen és mindenki más a se.ggét nyalja akkor is, ha bunkó.
Akárhány gyerekről is beszélünk, nem a számuk fontos, mert nem azzal van a gond, hogy nem férnének be a terembe (hiába ez a kifogás), hanem, hogy nem akar gyerekeket látni az esküvőjén a drága menyasszony...
Legalább lenne annyi bőr a képeden, hogy ezt bevalld...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!