Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljunk akkor, ha nem veszik az adást?
"Családokat szokás hívni, amibe beletartozik a gyerek is ha van. Vagy akkor ha nem telik rá, szűk esküvőt kell tartani. Nálunk is így volt. Csak a közvetlen családtagok, de szépen néztünk volna ki, ha azt mondtuk volna a sógoroméknak, hogy a lányukat hagyják otthon, mert nincs meghívva."
Itt a pont. A kérdezőnek fogalma nincs arról, mit hogyan illik. Ha valaki csóró, akkor tartson kis esküvőt. Ha rongyot akar rázni, és szegről-végről ismert embereket is meghívni, akkor tessék elfogadni, hogy a közvetlen családtagokat is illik.
Egyébként hadd kérdezzek már valamit kérdező: ha valakinél csak a házaspár egyik tagját ismered, csak őt hívtad meg? Válaszolj már erre kérlek, hogy a kollégák közül vagy rokonságból, ha még nem láttad az illető feleségét, férjét, azt sem hívtad meg?
Jajj, komolyan senki nem érti...
Írásban és szóban is egyértelműen és félreérthetetlenül jeleztük, hogy csak őket várjuk. Akkor nem volt semmi probléma, azt mondták persze, megoldják. Ha akkor mondták volna, hogy: bocsi nem tudjuk hova rakni, akkor szakítunk helyet nekik. De azóta meghívtunk másokat is és nem maradt hely. Nem az a bajom, ha hozza a gyereket, de akkor jelezhette volna, amikor átadtuk a meghívókat. Utólag most már nem tudok semmit csinálni.
Én különben nem érzem cikinek vagy gáznak, a családunkban szoktak ilyen meghívót osztani.
Simán visszajöhet az esküvő ára, nem is szoktak veszteségesek lenni, szép is lenne...
Ezt mondd el nekik telefonba amit az előbb leírtál nekünk.
30 gyerek ha átlagban két gyerek van egy családnál akkor 15 családot hívtál meg úgy, hogy a gyerekeket nem akarod ott tudni, de a pénzüket igen
Meg is érdemled ha mind elviszi a gyerekét és majd foghatod a fejed, hogy hogyan old meg az ültetést
""A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan, mivel még nem is láttam őket. Az egyik helyen 6-7 évesek, a másik helyen kicsit idősebbek. ""
Akkor most hány gyerek is nem lenne meghívva, itt nem 30 gyerekről beszélsz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!