Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vőlegényemmel nem akarunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vőlegényemmel nem akarunk lagzit, de a szülei meg nagyon szeretnének. Mit csináljunk? Reménytelen őket meggyőzni?

Figyelt kérdés

26 évesek vagyunk, 1 hónapja volt az eljegyzésünk, az időpontot még nem fixáltuk le, de abban nagy az egyetértés párommal, hogy nem akarunk hajnalig tartó lagzit, nem akarunk kikérést, semmi ilyesmit. Legyen polgári, templomi és utána egy nagy ünnepi vacsora étteremben és kész. Én szüleim elfogadják, mert ismernek h nem szeretem a felhajtást...A párom szülei viszont kiakadtak rajta, mert h igenis kell lagzi, h szórakoztassuk a násznépet, mert így illik, a fiúknak nagy esküvőt képzeltek el és h később meg fogjuk bánni h nem lett lagzi. Azóta is ezt mondogatják, hiába ellenezzük, szerintük ez így nem is lesz igazi esküvő. Még pénzt is hajlandóak rá adni, csak tartsunk lagzit :S Nem tudjuk meggyőzni őket...

Mit tehetnénk h elfogadják a döntésünket? Nem akarunk már nagyobb sértődést ebből... Volt már vki hasonló helyzetben?

Köszi a válaszokat!

2012. febr. 19. 12:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt teszitek, hogy megmondjátok hogy nem lesz és kész, ha nem szerveztek nem tud mit tenni, ők egyedül meg csak nem szerveznek egyet, ha meg igen akkor nem lesztek ott, ennyi. Nem szeretem mikor a szülők megmondják hogy már pedig ez lesz mert ezt képzeltem el neked még ha te nem is akarod. Szabályozzátok le őket, nem kérni kell hogy ne legyen hanem megmondani kerek perec és kész. Ez a ti napotok.
2012. febr. 19. 12:54
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem az ő esküvőjük, és ne akarják jobban tudni, hogy mi a jó nektek. Ezt közöld velük és kész.
2012. febr. 19. 12:55
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell meggyőzni őket. Ez a ti napotok, nem az övék. Nem szabad engedni az érzelmi zsarolásnak. Kerek perec meg kell mondani, hogy ti ezt akarjátok, és azt bánnátok meg, ha nagy lagzi lenne, mert csak feszengenétek.

Én pont fordítva vagyok. Én nagy lagzit akarok, de a párom szülei meg nem... de nem érdekel... nem kötelező eljönniük. :)

2012. febr. 19. 12:55
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Megmondjátok nekik hogy konkrétan mi lesz a program, amibe nincs beleszólásuk, ha nem tetszik, nem jönnek el és kész.

Nem az ő esküvőjük, és főképp nem az ő pénztárcájuk.

2012. febr. 19. 13:01
 5/17 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors válaszokat!

Tudom h ez a mi napunk, meg minden, csak eddig mindig tök jól kijöttünk velük, sok mindent köszönhetünk nekik és hát párom szülei...olyan nincs h nem jönnek el :S Párom az egyetlen gyerekük. Én is szeretném h ott legyenek. Biztos h nem tartunk lagzit, tuti h lesz sértődés meg megjegyzések :S Utálom h ilyennel rontják el az ember kedvét! :(

2012. febr. 19. 13:02
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
#4 vagyok, bocsánat, az elkerülte a figyelmemet, hogy a pénzt is ők adnák. Ettől függetlenül is a ti akaratotok az érvényes, hisz a ti esküvőtök. :)
2012. febr. 19. 13:03
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

pontosan! ez a ti napotok lesz nehogymár más mondja meg mi legyen! kérdezd meg hogy mikor ök összeházasodtak ök mennyire örültek neki hogy bele akartak szolni, már ha volt ilyen?

most ez ugyanolyan dolog hogy te megmondod nekik hogy ugyan miért nem válnak már el hisz a kutya is látja hogy nem boldogok. gondolhatod mennyire örülnének hogy beleszolsz. ez csak példa volt:)

2012. febr. 19. 13:03
 8/17 anonim ***** válasza:
Ez a ti esküvőtök, a ti nagy napotok, rólatok kell hogy szóljon!
2012. febr. 19. 13:09
 9/17 A kérdező kommentje:

13:03-as

:D Szívem szerint beszólnék nekik, nekem is eszembe jutott hasonló! :D

De tudod akkor mi van...én vagyok a bunkó és tiszteletlen.

Vőlegényem próbálja őket puhítani, reméljük belenyugszanak. Mondjuk sztem esélytelen. Most is készülünk hozzájuk a szokásos vasárnap délutáni látogatásra, tuti ez lesz a téma megint. Legszívesebben el sem mennék hallgatni őket..

2012. febr. 19. 13:09
 10/17 anonim ***** válasza:

A szüleim sem akartak, végül a nagyszüleim lyukat beszéltek a hasukba, hogy tartsanak lagzit. Végül az egészet későn tudták elkezdeni szervezni, alig volt vendég, rossz volt az egész.

A ti döntésetek, ha nem ők sértődnek meg, akkor ti fogtok, és kénytelenek lesznek megtartani a lagzit, holott nem erre vágytatok. Nekik volt lehetőségük saját lagzit tartani, mert az az ő életük, ő házasságuk volt. Ez viszont már a tietek. Elég érv kell, hogy legyen. Ha nem az, akkor készülj rá, hogy másban is erőszakosak lesznek. :/

2012. febr. 19. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!