Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vőlegényemmel nem akarunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vőlegényemmel nem akarunk lagzit, de a szülei meg nagyon szeretnének. Mit csináljunk? Reménytelen őket meggyőzni?

Figyelt kérdés

26 évesek vagyunk, 1 hónapja volt az eljegyzésünk, az időpontot még nem fixáltuk le, de abban nagy az egyetértés párommal, hogy nem akarunk hajnalig tartó lagzit, nem akarunk kikérést, semmi ilyesmit. Legyen polgári, templomi és utána egy nagy ünnepi vacsora étteremben és kész. Én szüleim elfogadják, mert ismernek h nem szeretem a felhajtást...A párom szülei viszont kiakadtak rajta, mert h igenis kell lagzi, h szórakoztassuk a násznépet, mert így illik, a fiúknak nagy esküvőt képzeltek el és h később meg fogjuk bánni h nem lett lagzi. Azóta is ezt mondogatják, hiába ellenezzük, szerintük ez így nem is lesz igazi esküvő. Még pénzt is hajlandóak rá adni, csak tartsunk lagzit :S Nem tudjuk meggyőzni őket...

Mit tehetnénk h elfogadják a döntésünket? Nem akarunk már nagyobb sértődést ebből... Volt már vki hasonló helyzetben?

Köszi a válaszokat!

2012. febr. 19. 12:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

figyi tök egyszerü....én megmondanám hogy ha nem tetszik a polgári nem kell eljönni.nem ök fizetik, ök csak a saját szorakozásukat fizetnék.

vagy tudod mit??? legyen külföldi mintára a lagzi. fizesség ki, legyen dinom dánom,ti meg huzzatok el polgári után nászutra vagy haza a többiek meg buliozzanak. ahoz miért kelletek ti is? ugyse ti akartok bulizni hanem ök:)

2012. febr. 19. 13:12
 12/17 A kérdező kommentje:
Az az igazság h eddig semmiben nem voltak erőszakosak! Tök meglepődtünk h ezen ennyire kiakadtak, eddig mindenben együttműködőek voltak. Az igaz h nagyon konzervatívak és már "gyöpösek", főleg az após-jelöltem. Szomorú dolog, h pont egy számunkra ilyen fontos eseménnyel kapcsolatban veszünk össze. Ezt ma is el fogom nekik mondani, mert nem vagyunk hajlandóak a kedvükért táncolgatni, jópofizni hajnalig. Ha bulizni akarnak, meg rongyot rázni, rendezzenek maguknak! A másik h csak 50-en lennének a meghívottak, amiből lesz aki el sem tud jönni, ilyen kevés embernek tök felesleges lagzi.
2012. febr. 19. 13:23
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem kell beszólni, csak kedvesen, de határozottan elmondani, hogy ti mit szeretnétek, és miért. Ez a ti napotok, a ti döntésetek, ti ilyet akartok, és az lesz, amit ti akartok. Ennyi. Érthető a leendő anyósodék indoka, miszerint legyen nagy esküvő, de ha ti ezt nem szeretnétek, akkor az ügy le van zárva. Az meg, hogy mikor házasodtok, az végképp nem az ő beleszólásuk alapján megy. Ha terveztek gyermeket, készüljetek föl előre mindenre. Legyetek türelmesek, tisztelettel beszéljetek velük, de tartsatok ki a saját véleményetek mellett! Gratulálok az eljegyzéshez! :)
2012. febr. 19. 16:14
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekünk is beleszóltak, szar lett az egész esküvő! :S Ne hagyjátok magatokat! Én utána hetekig ezen bőgtem hogy tönkre lett téve az egész. Lehet gyerekesen hangzik, meg majd most mindenki jól kigúnyol, de én tipikusan az a lány vagyok, aki gyerekkora óta erről álmodott, a szép ruhás napról, és veszekedéssel telt.

Nekünk nem pont erről ment a vita, de mindenképp úgy legyen ahogy ti szeretnétek!

Viszont sajnos tanácsot nem tudok adni, én érveltem,kérleltem,könyörögtem,kiakadtam, semmi nem hatott meg senkit. Azt bánom hogy nem voltam bátrabb és nem beszéltem rá a párom hogy szökjünk meg.

2012. febr. 19. 16:51
 15/17 anonim ***** válasza:
36%
Én azt mondom hogy a szülők annyira örülnek hogy kicsit átestek a ló másik oldalára. Anyukám is teljesen kész van. Én azt mondom hogy nem jó a válaszolók azon hozzáállása hogy akkor nem jönnek és kész, főleg hogy jól megvagytok. Szerintem ez nem egy óriási probléma hogy törődnek veletek mert ha megnézed a mások kérdéseit kb 80 % arról panaszkodik hogy az anyós sz.arik az egészre. Ti ebből a szempontból szerencsések vagytok. Ha úgyis elmentek étterembe kajálni, gondolom nem 100 fővel akkor nem mindegy hogy éppen játszik egy zenész és arra lehet táncolni vagy nem? Hogy az étterembe ültök vagy egy külön terembe? Én belemennék a lagziba , mert nem sok különbséget látok az étteremben ülés vagy a lagzi között. Aztán ha belementek a lagziba és hívnak zenészt, lesz külön terem, akkor már te döntöd el hogy akarsz e menyecsketáncot, akarsz e táncolni stb... Szóval ez egy nemes gesztus, a törődés , öröm kimutatása a szülők részéről és hagyni kell őket. Tehát 100 fős lagziba nem kell belemenni , elég ha ezzel a 20-30 fővel tartotok egy apróbb lagzit, így mindenkinek jó lesz.
2012. febr. 20. 10:09
 16/17 anonim ***** válasza:

ezt a kérdést én is írhattam volna :)

teljesen pontosan ugyanebbe a helyzetbe vagyok. csak nálunk az én szüleim csinálják a fesztivált. még azt is meg akarják szabni, hogy ki lesz a tanúm...

ha végiggondolom az egészet, mindig arra jutok, hogy az lenne a legjobb, ha csak ketten lennék meg két tanú, és akkor nyugtunk lesz.

de, hiába, hogy ezt csinálják, valahogy nem lenne szívem teljesen kizárni őket ebből az egészből. de nekik a kicsi nem jó, ők mindent akarnak. lehet pont ezért nem lesz nekik semmi...

és fura, mert amúgy tök normálisak :D mármint sose gondoltam volna róluk, hogy így meg fognak bolondulni ettől.

már eléggé ki vagyok akadva emiatt, k..ára nem így képzeltem ezt az időszakot, eseményt, én nem látok megoldást. vagy vérig sértjük a szüleimet, akiket szeretünk, és minden más téren kijövünk velük, vagy pedig beáldozzuk az esküvőnk napját a béke érdekében.

utáljuk mindketten ha a középpontba vagyunk, nagyon nem szeretünk jópofizni a sok fél-idegen rokon előtt. hihetetlenül feszélyezve éreznénk magunkat. a hajunk szála az égnek áll, ha csak rágondolunk arra az eszméletlenül rengeteg pénzre, ami anyumék egyetlen nap alatt akarnak kihajigálni az ablakon. egyszerűen nem értem. jaaaa és a legjobb: képzeljétek, természetesen ez mind MIATTUNK, ÉRTÜNK van!!!! röhej. szuper, most megint r.hadtul felidegesítettem magam, a --síp-- ---síp--!!!!! megyek cigizni

2012. febr. 20. 17:06
 17/17 A kérdező kommentje:

Nah igen nálunk is a probléma h nem szeretünk a középpontban lenni, de attól még szeretnénk szép esküvőt. Engem az egész lagzi dologban ezek nem tetszenek h: kikérés, vőfély, játékok, jópofizás. Ezek annyira nem illenek hozzánk... Meg amúgy is az esküvő napján korán kelünk majd, nem akarunk másnap reggel 6-ig táncolgatni, nem arra akarok emlékezni, h pfu de fáradt, nyűgös voltam a végére. A fél rokonság úgyis elmenne éjfélkor, mert: öregek nem bírják a strapát..., kisgyerekesek vannak, le kell őket fektetni...barátok meg lennének kb. 10-15-en.

Amúgy voltunk "apósoméknál" múlt héten, de amikor szóba került, h szervezzük-e már a lagzit, akkor kikerültem a balhét annyival h még az időpontot sem döntöttük el... - -"

Valószínű az a verzió lesz, amit az egyik válaszoló írt, h vacsora közben zene, aki akar táncolni táncol, aki nem az nem.

2012. febr. 24. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!