Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miert szoljak meg azokat, akik viszonylag fiatalon (20-23 evesen) hazasodnak? Honnan veszik a batorsagot, hogy megmondjak a masiknak, hogy mit kellene tennie?
Én is 22-23 évesen tervezem az esküvőmet kedves kérdező. A párom akkor még egyetemista lesz...de ha lesz rá keretünk biza összeházasodunk, vagyunk annyira érettek:) (addigra már 6 éve leszünk együtt)
Engem nem érdekelnek ezek a beszólások akik "okosak" úgy veszem észre általában csalódtak, koppantak, megütötték a bokájukat...de két ember akik annyira szeretik és tisztelik egymást mint mi igen, kimerem mondani, hogy érett a házasságra...akik kacagnak ezen tegyék, az már nem az én szegénységi bizonyítványom...
Én nem 3o után szeretnék gyereket szülni, hanem harminc előtt...és? ehhez sincs a világon senkinek köze...
Szóval kérdező tegyél rá arra ki mit károg össze...
Nekem az a véleményem, hogy aki károg annak savanyú a szőlő...
Jaj, most nehogy feltaláld már a spanyolviaszt. Ugyanúgy ítélkezel te is, ergo bort iszol és vizet prédikálsz.
"manapság sok 30 éves is csak a "kiélésről" beszél" "mégis miért kell másokat leszólni azért, mert ők nem kapcsolatból kapcsolatba mennek, hanem vannak olyan komolyak, hogy elkötelezzék magukat?" ez mind-mind a te ítélkezésed mások felett. Azt ne hidd már, hogy te különb, vagy jobb vagy mint azok a harminc évesek, akik szinglik. Arról nem is beszélve, hogy azért, mert valaki 30 évesen még nem házas azt még nem azt jelenti, hogy kapcsolatból-kapcsolatba megy, jelentheti azt is, hogy együtt él valakivel, csak nem köti az orrodra, vagy még nem találta meg az élete párját, vagy mert sokat csalódott. Tucatnyi formája lehet. Arról nem is beszélve, hogy ahogy te azt hiszed magadról, hogy na ez igen, férjhez mentem, különb vagyok nálatok, úgy joggal hiszi azt egy nem házas ember is, hogy igen, együtt élek valakivel évek óta, de eszemben sincs összeházasodni vele, mert ha a papír jelentene valamit, akkor nem lenne ennyi válás a világban, és nem lenne ennyi egyedülálló szülő...stb. Én nem mondom meg, hogy melyik csoporthoz tartozom, mert nem érzem úgy, hogy az igazamról akárkit is meg kell győzni. De mint már mondtam. Te sem vagy jobb, mint azok, akiket bírálsz.
A lányok zöme ma nem tud időben férjhez menni. A fiúk nem kapkodnak a felelőtlen, bulizós lányok után még akkor sem, ha maguk is könnyű életet élnek. A lánytól azért elvárnák a komolyságot. Minél inkább kitolódik a férjhezmenés ideje, annál nehezebb. A lányok később már igényesebbek, nehezen veszik tudomásul, hogy a legjobb alkalmat elmúlasztották. Savanyú a szőlő. Főleg ezek a lányok szólják meg a korán férjhez menőket teljesen alaptalanul. Férhhez menni akkor kell, ha kérik a lányt. Ez azonban sokszor nem igy történik. A lányok jobb híján belemennek az élettársi kapcsolatba, aminek aztán teljesen bizonytalan a kimenetele.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!