Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miert szoljak meg azokat, akik viszonylag fiatalon (20-23 evesen) hazasodnak? Honnan veszik a batorsagot, hogy megmondjak a masiknak, hogy mit kellene tennie?
egy előző válaszadó vagyok...
Aki azt mondja, hogy a kérdező ítélkezik: a kérdező nem ítélkezik pusztán elmondja, hogy kik támadták le, akik a "kiélésről" papolnak. Én is 16 évesen ismertem meg a páromat, 17 évesen jöttünk össze...most leszek 2o. A párom az eljegyzésre vár...szeretjük egymást...jobban ismerjük egymást mint a saját tenyerünket...együtt "nőttünk fel"...közösek a céljaink...tiszteljük egymást, bízunk egymásban...hány éves koromig kéne várjak a lagzival? legalább 3o? mert ma mindenki karrierista vagy k.va vagy fene tudja de "élni kell"? Hát kinek mi az élet...én soha nem ittam, soha nem buliztam éjjeleken át, nem aludtam a páromnál tiniként mégis élek...éltem...
szóval erről ennyit...
Én sem értem ezeket az embereket, semmivel sem több az esélye annak, ha 30 évesen házasodnak és 40 évesen szülnek gyereket, hogy nem vállnak el.
A szüleim 18 (anyum) 21 (apum) házasodtak, és már 25 éve együtt vannak, úgy, hogy 1 év járás után megesküdtek, már akkor mindenki azt mondta, hogy 1 év mulva elválnak, hát nem így lett, nagyszüleim mindkét fél részéről, 16-17 évesen házasodtak, már több mint lassan 50 éve együtt vannak a legnagyobb szeretetben. Szerintem ez nem korfüggő, az emberek többsége megérzi, hogy ki az igazi szerelme akivel le akarja élni az életét, van aki nem, ők szoktak elvállni.
Amugy koszonom, hogy bizonyitottad, amit mondani akartam ezzel:
"Arról nem is beszélve, hogy azért, mert valaki 30 évesen még nem házas azt még nem azt jelenti, hogy kapcsolatból-kapcsolatba megy, jelentheti azt is, hogy együtt él valakivel, csak nem köti az orrodra, vagy még nem találta meg az élete párját, vagy mert sokat csalódott."
Tehat feltekenysegbol szol be, mert neki nem sikerult koran hazasodnia? Vagy egyszeruen neki mas az eletfelfogasa? (ami nekem nem gond, de neki az enyem igen)
Es meg egyszer, hogy megertsd: NEM nezem le a 30 eves szinglit. Azt nezem le, aki arrol papol, hogy "mit gondol a kis csitri, majd elvalnak 1 ev mulva!", mert ez egyertelmu irigyseg. En a beszolokrol beszelek, nem a 30 eves szinglirol, aki el van maganak. A te kritikaidban van rengeteg eloitelet felem, ha megnezed, pedig igazabol semmit sem tudsz rolam. Felismerem a stilusodat, mindig igy irsz ide, ilyen eloiteletekkel, csak a sajat szemszogodbol eloadva a sertettet, ugy hogy probalj kis onkritikat gyakorolni magad fele mielott masoknak szolsz be.
Na megint az előző vagyok ...
Én életem első szerelmével fogom összekötni az életemet, miután az egyetemet elvégeztem...szerintem ez egy olyan csodás dolog amit akárki nem érezhet, nem élhet át...és hálás vagyok a sorsnak, hogy én részese lehetek...
szerintem nem lehet semmi rosszat mondani a fiatalokra...persze van rossz házasság 21 évesen és 4o évesen is...és lehet jó is ugyanígy...mindkettőre van pl. a környezetemben. jó is rossz is...de az ember a saját kárán tanul...a máséból nem...a prédikációk meg sehova nem vezetnek...csak veszekedéshez és utálkozáshoz, egyébként jogosan (a bántott fél részéről...)
engem most nyáron jegyez el a párom valószínűleg, szóval már előre várom hogy ki és mit szól be:-S nagy élmény lesz...nem mintha érdekelne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!