Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zajlik egy hagyományos kínai esküvő?
Két év múlva esedékes lenne az esküvőnk. Mivel a vőlegényem rokonai többségében kínaiak, ezért úgy döntöttünk, hogy félig kínai, félig magyar esküvő lesz.
Ahhoz hogy meg tudjam szervezni ezt a "keverék" esküvőt, tudnom kellene, pontosan hogyan zajlik menetrendszerűen egy kínai esküvő. Egyszerű közemberi, nem hivatalnoki esküvő kellene.
Használtam az internetes keresőt, de nem találtam semmi használhatót.
Nem számítottam ennyire értelmes válaszokra. Köszönöm! :)))
A vőlegény édesapja Kínában él, ezért vele nem tudok beszélni. Anyukája magyar, nem hajlandó velem ilyenről beszélni. A többi rokon pedig alig tud magyarul, én meg alig kínaiul :)
A linkeket megnézem a hétvégén.
Köszönöm!!! :)
Ki mondta, hogy nem segít? :) A közeli rokonok nem tudnak segíteni, mert a jó fejek Kínában vannak, a többi meg nem beszél róla velünk.
Meg különben is meglepetés lesz nekik :) Mi már eldöntöttük, hogy együtt leszünk, ehhez nem kellene hatalmas esküvő. Ez igazából egy nagy családi buli lenne, ahol mindenki jól érezhetné magát, megismerkedhetnek egymással.
(vagyis majdnem mindenki, mert az én családomból páran nem fognak eljönni, mert nem lesz templomi esküvő, de ez egy másik történet)
A linkek jók! Köszönöm!
A "jó fejek" csak egy év múlva lesznek újra Magyarországon. Telefonon sajnos nem tudjuk őket elérni. Kínaiul meg egyikünk sem tud írni... Anyóspajtás meg nem segít, mert neki "szegénynek" fehérruhás magyar esküvője volt. Neki nem lehetett kínai, ezért nekem se legyen...
Megvárhatnánk azt az egy évet, amíg a rokonok visszajönnek, de adtam egy esélyt magamnak, hátha itt is akad valaki, aki tud segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!