Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan zajlik egy hagyományos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan zajlik egy hagyományos kínai esküvő?

Figyelt kérdés

Két év múlva esedékes lenne az esküvőnk. Mivel a vőlegényem rokonai többségében kínaiak, ezért úgy döntöttünk, hogy félig kínai, félig magyar esküvő lesz.

Ahhoz hogy meg tudjam szervezni ezt a "keverék" esküvőt, tudnom kellene, pontosan hogyan zajlik menetrendszerűen egy kínai esküvő. Egyszerű közemberi, nem hivatalnoki esküvő kellene.

Használtam az internetes keresőt, de nem találtam semmi használhatót.

2012. júl. 6. 13:23
1 2
 1/17 okoska31 ***** válasza:
69%

jó ez a kérdés, tetszik!:)

Egy ötlet: nem próbálsz meg a kínai konzulátuson érdeklődni?

2012. júl. 6. 13:29
 2/17 okoska31 ***** válasza:
42%
gondolom azért is, mert lehet nem ártana egy esküvőszervező...
2012. júl. 6. 13:29
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
A vőlegényed rokonai közül valakiket minden bizonnyal be lehetne vonni a szervezésbe.
2012. júl. 6. 13:33
 4/17 anonim ***** válasza:
91%

Ha jól emlékszem Kepes András Világ falu című műsorában volt egy esküvős rész, és ott mintha a kínai esküvőt is bemutatták volna.

(lehet, hogy rosszul emlékszem, és nem kínai volt hanem japán, ez esetben elnézést kérek)

Meg a Spektrumon ment egy olyan műsor, hogy Úgy szeretlek, majd meg eszek. Abban is volt kínai esküvő.

2012. júl. 6. 13:35
 5/17 anonim ***** válasza:
81%
2012. júl. 6. 13:40
 6/17 anonim ***** válasza:
94%
Ezt nem a férjeddel és a családjával kellene megbeszélni? Náluk jobban senki sem tudhatja...
2012. júl. 6. 13:43
 7/17 anonim ***** válasza:
90%
A Négy esküvő (Viasaton ment) egyik részében is volt egy kínai esküvő, próbáld letölteni netről azt a részt.
2012. júl. 6. 13:43
 8/17 anonim ***** válasza:
87%

én a 4 esküvő című műsorban láttam:

a menyasszony háza előtt kínai tánc van, sárkánnyal, hangos zenével. a menyasszony a szobájában vár piros ruhában (nekem nagyon tetszik). A férjnek, ha jól emlékszem, borítékot kell bedugnia az ajtó alatt, hogy egyáltalán beengedjék. A lányzó az ágyon van, utána a szülők is pénzt adnak, ha jól emlékszem a vőlegénynek, hogy tegezzék egymást.

Nem tudom, ez mennyire használható, de most ez jutott eszembe.

2012. júl. 6. 13:48
 9/17 anonim ***** válasza:
91%

Tessék itt van.

[link]

2012. júl. 6. 13:49
 10/17 anonim ***** válasza:
89%
2012. júl. 6. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!