Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Voltál már alteres esküvőn?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már alteres esküvőn? Hogy érezted magad?

Figyelt kérdés

A napokban volt egy ismerősöm esküvője és elgondolkodtam a dolgon.

Szóval a csaj ilyen alteros csaj, 30 éves elmúlt, ide-oda mászkál a világban hennával festeget, karkötőt fon, majd lesz valami, sose tudja mit hoz a holnap, meztelen szaladgál a tengerparton majd körtáncot lejt a barátaival stb. Szóval, ha ilyen hippi típust mondok, abból szerintem mindenki tudja kb. a stílusát.

Ennek megfelelően az esküvője sem hagyományos volt, egy mezőn tartották, aztán volt ott minden ilyen stílusának megfelelő kellék.

Viszont a vendégsereg hagyományos volt, és nekem ez picit fura volt. Ott voltak az öreg mamák, rokonok, szegények a pusztában a mezőn nyáron, aztán ilyen furcsa szertartások voltak, hogy mindenki nagy körbe a párköré, tessék összekapaszkodni, kezet fel emelni, energiákat hívni, elengedni tök tudja, aztán még a pár is hadonászott, szökdelt, meg ilyenek ők szemmel láthatólag nagyon élvezték a dolgot, míg a násznép nagy része egyszerűen nem tudta hova tenni az egészet, mikor ilyen varázslások voltak, amit csak a pár csinált, karba tett kézzel álltak és zavartan várták, hogy mi lesz még. Kicsit olyan volt, mintha egy rakás középkorú, idősebb embert kosztümbe öltözve kivittek volna valami hippi fesztiválra koncertre vagy nem is tudom és mindenki azon gondolkodna, hogy most mit is kell itt csinálni.

Szerintetek hogy lehet egy ilyet jól/jobban megszervezni? Vagy ilyenkor az ember a nagyon extrém dolgait tegye félre, esetleg ha úgy dönt megtartja, akkor a vendégsereget ritkítsa meg, hogy akinek fogalma sincs az egészről, azt inkább ne hívja meg? Vagy nem gond, hogy a vendégek kellemetlenül érzik magukat, mert "nem érzik/értik" az egész "rituálét"?

2012. júl. 6. 11:43
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Én elfogadni szinte mindent elfogadok, de azt ne várja el tőlem senki, hogy részt is veszek mindenben.
2014. aug. 14. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!