Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszony minden esküvőn a bal oldalán áll a vőlegénynek?
Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 07:52
2/15 anonim válasza:
Így van. És amikor már kifelé jönnek, akkor van hátra arc, és úgy már - mint feleség - a jobb oldalára kerül.
3/15 anonim válasza:
:) A miénken mindig jobb oldalt voltam :-o De senki nem szólt, hogy ez baj lenne :)
4/15 anonim válasza:
nem.
én oltár előtt és kifele is jobb oldalt álltam,párom kifelemenet ugy fordult hogy jó legyen (én hátradurdultam kifeleirányba,ő két kezem megfogva szembe velem,majd be a másik oldalamra,igy ismét a jobb oldalán voltam,és zavaró sem volt a helycsere)
bal oldalon kutyák,ku.vák...
5/15 anonim válasza:
4-es!
Azért ilyeneket ne írj, hogy kik mennek a bal oldalra, mert ahogy láthatod, sok helyen a menyasszony van ott!
6/15 anonim válasza:
pedig igaza van,ez egy régi dolog,bal oldalon valóban csak az említetek mentek. én sem mennék sose a bal oldalon,esküvőn sem láttam ilyet
7/15 anonim válasza:
Nem, a mi esküvőnkön a férjem jobb oldalán álltam/ültem. Előtte el is mondták, hogy így álljunk.
8/15 anonim válasza:
4es vagyok
Pedig igy van,felénk én még csak jobb oldalon láttam menyasszonyt,még ha megfurdulás miatt praktikusabb is a bal,de még nagyszüleim 60 éves fényképein is látszik,hogy nagyi oltár előtt és kifele is jobb oldalán állt nagypapámnak
9/15 anonim válasza:
Én is a jobb oldalon voltam végig (nő vagyok).
10/15 anonim válasza:
Én a bal oldalon leszek, és eddig az összes ismerősöm esküvőjén is úgy volt. De gondolom ez kultúra, vallás, ország szerint változhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!