Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen ékszer volt rajtad az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ékszer volt rajtad az esküvődön?

Figyelt kérdés

2012. jún. 3. 22:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%
Egy gyönyörű,csillogó bizsu szett!
2012. jún. 3. 22:39
 2/15 anonim ***** válasza:
26%

[link]

ilyen lesz

2012. jún. 3. 22:49
 3/15 anonim ***** válasza:
32%
Apámtól kaptam egy bizsut, de nagyon fémallergiás vagyok... Olyan szép volt, fém alapban szvarovszky (bocs, nem tudom, hogy írják) utánzat kristályok... Annyira szépnek tűnt az egyszerűsége, hogy felvettem. Éjfélre olyan brutál kiütéseim lettek, hogy csak ne, letéptem magamról. Nem bántam meg, hogy felvettem, mert amíg nem jöttek a kiütések, addig olyan szép volt a nyakamban :)
2012. jún. 3. 23:04
 4/15 anonim ***** válasza:
55%
akkor most újat közlök azzal, aki mindenkit lepontozgat: az ízlés nem hasznos, v kevésbé hasznos. százalékkal nem mérhető, mindenkinél egyedi, amit illik tisztelni. aki nem tiszteli és nem fogadja el, az egyszerűen végtelenül buta!
2012. jún. 3. 23:15
 5/15 anonim ***** válasza:
32%
Én is le lettem pontozva, látom. Még jó, hogy nem érdekel :D
2012. jún. 3. 23:17
 6/15 A kérdező kommentje:
Mindig megjelenik egy lepontozós alak.. már elég unalmas..
2012. jún. 3. 23:26
 7/15 anonim ***** válasza:
25%
Egy igazgyöngysor volt a nyakamban, és a hétköznapi aranyfülbevalóm a fülemben.
2012. jún. 3. 23:45
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a polgárin egy gyönyörű bizsu szett, bordó kővel, a fülbevaló ugyanolyan. A ruhám is bordó volt, ezért nagyon jól mutatott.
2012. jún. 4. 07:32
 9/15 anonim ***** válasza:
68%

Nekem egy arany nyaklánc, arany fülbevaló és a karikagyürü volt rajtam.

Szerintem (hangsúlyozom, hogy szerintem) ilyen alkalomra vagy igazi (arany/ezüst) ékszer illik, vagy semmi, a bizsu nagyon nem. Ezért ÉN nem vennék fel mást.

DE!!! akinek az tetszik, az az ö dolga, nyugodtan hordja azt, ha ö jól érzi benne magát, az az ö magánügye.

Viszont akik az elözö válaszolókat ilyen MAGÁNvélemény miatt lepontoznak, elég idétlenek.

2012. jún. 4. 08:43
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Igazából vannak igényes és nagyon drága bizsuk is, de amit belinkelt valaki az elég gagyi esküvőre. Én egy gyönyörű gyöngysort vagy nemes ékszereket tudok elképzelni a ruhához.
2012. jún. 4. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!