Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Volt valami balhé az esküvődön?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt valami balhé az esküvődön?

Figyelt kérdés
Verekedés,veszekedés esetleg sírás valamin?Ha igen ,akkor miért volt?Bocs,ha tolakodó a kérdés,de szeretnék minden eshetőségre felkészülni.

2012. máj. 15. 14:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az egyik rokon autóját rongálták meg a parkolóban az étterem előtt,míg bent mulatott,hajnalra volt nagy kesergés .
2012. máj. 15. 14:43
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
az enyém még csak 2 hét múlva lesz, viszont anyukám sajnos iszik, és most sem lehet felügyelet nélkül hagyni :( 1 hétre megy öcsémékhez, ott talán összekapja magát :( én inkább attól félek, hogy nem jön az esküvőre, pedig akar, és vagy nem lesz itthon (el szokott menni), vagy úgy fog kinézni, hogy nem tud jönni (mokesz, részeg), és utólag fog rádöbbenni, hogy kihagyta, és utána még durvábban fog inni, én meg végigbőgöm az egészet :(
2012. máj. 15. 14:45
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Az unokanővérem esküvőjén volt hatalmas balhé. A férje úgy berúgott éjfélig, hogy levetkőzött félmeztelenre és elrohant, hogy ő mégsem akar házas ember lenni :D mi szétröhögtük magunkat, a rokonság rohant utána az utcán, hogy Lajos gyere vissza, az meg futott, mint a Forrest Gump :D Végül nagy nehezen visszahozták, akkor meg ledőlt az asztalra és keservesen elkezdett sírni.
2012. máj. 15. 14:45
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Forrest Gump :D:D:D hát én is szakadtam volna a röhögéstől:D viszont menyasszonyként szerintem a sírógörcs kapott volna el.... :D nos nekem hétvégén lesz, és csak bízni tudok benne,hogy nem lesz semmi balhé. Sógor nője elég....khmmmm.... balhés...
2012. máj. 15. 14:51
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan nem érzékeltem belőle akkor semmit, de utólag mesélték, hogy apósom húga úgy berúgott a tokaji aszútól, hogy kivitték a teraszra amíg odaért a taxi, aztán behajtogatták az autóba és hazavitték.
2012. máj. 15. 14:54
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
3 Ezen sírtam:D
2012. máj. 15. 15:00
 7/15 anonim ***** válasza:
94%

3. nagyon jóóó :) Mármint nem szegény párnak, hanem így olvasva, kívülállóként.

Hát, nekem az előtte lévő éjszaka volt Pokol. Este ugyanis díszítettük még az éttermet a családdal, barátokkal, erre kértük ugyanis az étterem tulaját, hogy hadd csináljuk ezt mi a lagzi előtti napon.

Szóval mikor minden kész lett, mentünk vissza nagymamámékhoz a cuccért, hogy majd onnan haza, vőlegényem otthon alszik, én meg anyuéknál, hogy hajnalban lehessen kezdeni készülni :)

No, éjjel 11-kor szegény anyu akkorát zakózott nagyiméknál a küszöbben, hogy felrepedt a szája, és kitört a foga :(

Volt nagy sírás, hogy mi lesz, fájt neki, ömlött a vér, esküvő előtt gyakorlatilag pár órával....szóval nagymamám felhívta a magánfogorvosát, hogy most azonnal ébresztőőő mert megyünk.

Sajnos nem tudott semmit csinálni, össze akarta varrni a sebet, de apu nem engedte, nehogy anyunak a varrat feldagadjon reggelre. (délben kezdődött a polgári szertartás)

EGész éjjel nem aludtunk többet másfél óránál..........sírva aludtam, keltem, minden, sajnáltam anyut, hogy olyan lelkesen készülődött fél éven át az esküvőmre, maga varrt minden dekor anyagot, stb., erre szegénynek ilyen állapotban kell végigcsinálnia a napot.

De reggelre a seb szerencsére nem dagadt be, hívtam a sminkesem, hogy jöjjön 2 órával hamarabb, mert maximálisan profi sminket kell csinálni az örömanyának, hogy ne látszódjon a seb. A foga nem volt vészes, mert nem a legelső tört ki, majd óvatosan beszél.

Szóval így indultunk neki a nagy napnak, ami mindezek ellenére tökéletesre sikerült, bár azóta is könnybe lábad a szemem a borzasztó éjjeltől, ami előtte volt, hogy mennyire sajnáltam anyut, meg aput is, aki szintén sírt, meg tesóm is :(( De mindezek ellenére a nagy napon mindenki boldog volt, mintha mi sem történt volna, anyua iszonyat derekasan tolta végig a napot, bevett reggel fájdalomcsillapítót és rá egy hétre gyönyörű új fogat is kapott a dokitól :)

Szóval: esküvőd előtti napon CSAK ÓVATOSAN!! :))

2012. máj. 15. 15:09
 8/15 anonim ***** válasza:
93%
(egyébként hozzátartozik, hogy nagymamám mondott egy nagy igazságot: ne azon sírjunk, hogy mennyire megvert a sors a kitört és felrepedt fog és száj miatt, hanem adjunk hálát, hogy nem történt nagyobb, pl. orrtörés vagy lábtörés)
2012. máj. 15. 15:11
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

7-es: ezen meghatódtam :)

Nálunk pár éve rokon lagziján éjfélre az örömapa ugy berugott,hogy boritotta a tortát,rá a párra,a menyasszony fehér ruhában volt még,tisztithatatlan lett,ki kellett fizetni a többszázezres ruhát

2012. máj. 15. 15:48
 10/15 anonim ***** válasza:
69%
7. vagyok, elfelejtettem még leírni, hogy ráadásul iszonyú bűntudatom volt, mert a fog kitörését az okozta, hogy amikor anyu esett, a kezét az arca elé tette a földön (ez mentette meg az orrtöréstől, szóval nem volt azért annyira rossz) és a gyűrű, ami kitörte a fogat, a tőlem kapott nagy köves Indiából hozott gyűrű volt, aminek anno annyira örült, hogy le sem vette :(
2012. máj. 15. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!