Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Volt valami balhé az esküvődön?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt valami balhé az esküvődön?

Figyelt kérdés
Verekedés,veszekedés esetleg sírás valamin?Ha igen ,akkor miért volt?Bocs,ha tolakodó a kérdés,de szeretnék minden eshetőségre felkészülni.

2012. máj. 15. 14:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és a tortás, amit 9-es írt, ez is nagyon brutál, igen, vigyázni kell az inni szerető rokonokkal is :)))
2012. máj. 15. 16:04
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk külön volt a polgári és a lagzi. A polgárin férjem nagynénje balhézott anyósommal, mert ritkán látogatja meg az otthonban élő keresztgyerekét (aki a nagynéni lánya; egyébként minden nap beszélnek anyósom meg a nagynéni, de pont az esküvőn kellett ezt felhozni). A lagziban meg az unokabátyám úgy berúgott, hogy mindenkibe belekötött, majd elesett, a lépcsőben szétcsapta a fejét (majdnem ráesett a kétéves keresztlányomra). Neki megmondtuk, hogy ne merészeljen sokat inni a lagziban, vagy el se jöjjön. Azóta nem beszélek vele (pár éve egy másik lagziban ugyanezt eljátszotta, anyukája meg az én anyukám hánytak az idegességtől).
2012. máj. 16. 14:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem az Én esküvőmön történ,csak vendég voltam.

A polgári és a templom szertartások rendben lezajlottak,puszi csók parádé,éljen,nagy boldogság,happység stb.Megyünk a nagy puccos étterembe,leülünk,iszogatás miegymás,várjuk az ebédet.Egyszer csak a vőlegény még mielőtt hozták volna az ételeket,beállt a terem közepére és elkezdte:

-Kedves vendégek,remélem mindenki nagyon jól érzi magát és boldog vagyok,hogy tanúi voltak eme eseménynek.Ezennel bejelentem:HOLNAP ELVÁLOK!!!!

Iszonyat nagy csend (szerintem még a légy is megállt röptébe a meglepetettségtől),és folytatja tovább a vőlegény: Az indok,mindenkinek a széke alá van ragasztva!!!A viszont látásra...

Ebben a pillanatba mindenki elkezdett motoszkálni,és mi volt a székek alá ragasztva???

A lány búcsú képei,elég félreérthetetlen helyzetbe a menyasszonnyal.

Az igazi csetepaté csak ezután kezdődött,menyasszony sírva fakadt a szülők egymásnak estek(szópárba),a zenészek csak pislogtak a pincérekkel karöltve,a távolabbi rokonok és ismerősök jobbnak láttuk elpárologni.Volt aki még tovább maradt,ezt utána hallottam,hát nem volt egy kellemes élmény.

Nekem meg azért nem volt és nem is lesz esküvőm mert nálunk is alkoholisták vannak bőven és nagyon bátor emberek lesznek már az első kőr után,és veszekedős emberek is vannak.Katasztrófa lenne az egész,csak a balhé jutna mindig eszembe...

2012. máj. 18. 14:00
 14/15 anonim ***** válasza:
76%
Én az utolsó által leírt sztorit már sokszor hallottam, afféle urban legend, csak mindig a város más :) Mármint olyan szájhagyomány útján terjedő történet ez, nem mondom hogy nem történt meg, de poén hogy már sokszor hallottam, és mindig mindenki a sógorának a szomszédjától hallotta, vagy épp a kollégájának a testvérének a barátnőjétől :)
2012. máj. 18. 14:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Még annyit nem írtam le, hogy elhiszem hogy a válaszoló is ott volt, nem így értettem amit írtam, csak vicces, hogy milyen kicsi a világ, hogy itt ezzel a sztorival találkozom :)
2012. máj. 18. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!