Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen zene volt az esküvődön?
Nekem még nem volt esküvőm, de a következőképpen gondolkoznék:
Milyen korú lesz a vendégsereg?
Gondolom vegyes. Általában az esküvőkön a mulatós megy. Ebből is ki lehet válogatni a minőségi hiteles nótákat. És Márió sem rossz, ha megfelelő zene van tőle válogatva. Nagyon tudja szeretni mindenki Fenyő Miklóst. Csavar fel a szőnyeget pl. Eleinte egy kis mulatós , mert az "kötelező" :), aztán mehet a régebbi táncolható zene. Mikor benne van a násznép a táncolásba és kicsit spicces is a banda, nagyon jól tud jönni egy kacsatánc. Én így látom, de lehet, hogy a saját "vágyamat" írtam le.
:D
általában egy szintis szokott lenni, meg egy énekes, de van, hogy egy ember játszik és énekel is.
nézz meg lakodalmas zenekarokat, talán össze tudod úgy rakni, mit is szeretnél!
őket ismerem, a honlap bal alján van zenelejátszó, tipikus lakodalmasok!:)
remélem, segítettem:)
utolsó válaszoló
Kérdező: egyetértek Veled.
Én csak cigányzenekarral játszatnék népzenét, aztán ha nem tudja rá járni a magyar a magyart, hát szégyelje magát... :))) Ki nem állhatom a tuctucot, persze van hangulata, és az elég a népnek. Pedig mennyivel szebb egy öreges és friss csárdás, vagy egy ugrós... :)))))
Persze nem akarok senkit megsérteni ez csak az én véleményem.
Ja és a mai cigányzenészek általában ezt is azt is játszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!