Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ékszer volt rajtad az esküvődön?
Nekem borostyán színű Svarowksi nyakláncom lesz, és hozzá való fülbevalóm. Még diplomaosztóra kaptam ajándékba nagymamától, aki sajnos tavaly meghalt, már nem lehet ott az esküvőmön 3 hónap múlva :(. Épp ezért nagyon boldogan fogom viselni a gyönyörű ékszert, és így nagyi is ott lehet majd velem.
Amúgy annak idején, mikor kiválasztottam, direkt nem fehér/áttetsző köves ékszert választottam. "Minden" menyasszonynak olyan van, és nekem nem tetszik.
Úgyhogy árral szembe fogok menni :)
Nekem egy fehérarany láncom volt, meg egy fehérarany köves karkötő, hozzá egy gyönyörű egyszerű köves bizsu fülbevalóm.
Én nagyon nagyon háromsoros vagy akár egysoros fehér gyöngy nyakláncot szerettem volna, gyöngy fülbevalóval. Vettem többfélét is, de mind olyan hülyén állt. Így az esküvő előtt két órával meggondoltam magam, és mégis a láncot tettem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!