Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Te magad készítetted az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te magad készítetted az esküvői sminked?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor tapasztalatok? Bírta egész nap a smink?

2012. jún. 11. 11:19
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Én magamnak készítettem, a hajamat is, igaz csak 4en voltunk a polgárin. Az abroncsos ruhához majd kozmetikust kérek meg, hogy sminkeljen ki.
2012. jún. 11. 11:21
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
EGyébként bírta nagyon jól!
2012. jún. 11. 11:22
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Csak polgárink lesz a közeljövőben. Ha lesz is rajtam smink, a barátnőm fest majd ki. Hajammal meg nem csinálok semmit, előtte kiegyenesíttetem a végét, és simán kibontva lesz.
2012. jún. 11. 11:33
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Én kozmetikusnál csináltattam, mert fogalmam sincs arról, hogy kell olyan sminket készíteni, ami a fotókon mutat.
2012. jún. 11. 11:42
 5/9 anonim ***** válasza:
95%

A polgárira nem, azt kozmetikus csinálta, de javítani kellett nap közben a púdert, rúzst. Viszont nagyon szép lett, főleg a szemhéjárnyékolás.

A templomira magam készítettem, ugyanúgy látszott a smink, nem folyt le, csak nem volt annyira profi. Most már sokkal szebbet tudnák csinálni :)

2012. jún. 11. 11:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

én úgy tervezem, hogy igen, remélem, sikerül is :)

itt egy videó:

[link]

2012. jún. 11. 12:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Magamnak készítettem. Van sminkes végzettségem így tudom, hogy mi mutat jól a fényképen, és hogy kell tökéletesíteni egy bőrt anélkül, hogy természetellenesnek hasson.
2012. jún. 11. 13:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hajamat fodrász csinálta, de a sminket én készítettem.
2012. jún. 11. 13:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Színházi sminkesnél és fodrásznál voltam én is és a vőlegény is, és nem bántuk meg :)
2012. jún. 12. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!