Meggyet mikortól adtál a babádnak? És hogy készítetted el?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 10:27
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
7,5 hónaposan,egy marék meggyet kimagoztam és egy kockára vágott krumplival megfőztem,turmixoltam.Ugyan ez csirke-mell kockával is nagyon jó.Ha édesebb, fajta akkor magában is adhatod,párolás nélkül,püréként.
3/7 anonim válasza:
Már 5.5 hónaposan kóstoltattam babámmal. Először almával, vamjd banánnnal kapta, ez volt a kedvenc, utána ksótolta gesztenyável is. Most már kap főzeléket is, kimagozom, megfőzöm és főttkrumlival sűrítem neki, adok hozzá husit is. 7,5 hónapos
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. jún. 28. 11:18
5/7 anonim válasza:
4,5 hónaposan adtam nekielőször,imádja.
Főzelékhez 10 szem meggy,1 krumpli.Meggyet megmosod,kimagozod felteszed főzni,aztán bele a krumpli,ha megfőtt turmixolod!
Desszertnek turmixoltam már banánnal,őszibarackkal,almával,de sinlacba és tejpépbe is keverheted!
6/7 anonim válasza:
mi 6 hósan kóstoltuk, én a héját is lehúztam , kimagoztam és banánnal kevertem előszőr pár szemet csak. nagyon izlett neki
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is!
2011. jún. 28. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!