Milyen mesét olvastál először a babádnak, és milyen idős volt?
Figyelt kérdés
2011. nov. 4. 15:06
1/3 anonim válasza:
Amikor icipici volt 0+6 hónapos koráig, sokáig szopizott, én unatkoztam, úgyhogy meséltem mindenfélét. Főleg Vackort, amit én is szeretek. Ez altatásra is bevált anno.
Most 15 hós, nem kötik le a hallgatható mesék még, max. a képek egy könyvben, ha ő mutathatja, lapozhatja - csak így ugye nem lehet, max nagyon szabadon "történetet" mesélni :) De szereti a Róka zoknija című kihajthatós könyvét ill. a Bogyó és Babócát. Ez utóbbit sajnos minden mennyiségben fogyasztaná mozgóképben is.
2/3 anonim válasza:
Szia! Egy éves kora alatt verseket olvastam neki, azok dallamosak, érdekesen hangsúlyozhatók (pl. Bóbitából). Maga a könyv és a képek egy éves kor után kezdték nagyon érdekelni, ekkor már Boribon könyveket is olvastunk, ez sokáig sláger volt. Szép színes képek (nem Anna és Peti stílusú borzalom), kedves történetek.
3/3 anonim válasza:
Nálunk is Boribon a sláger! :)
Még nem volt 1 éves, mikor kapta, de azóta is imádja.
Bővítettük is a Boribon-sorozatot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!