Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Adnátok ötleteket cipős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok ötleteket cipős játékhoz esküvőn?

Figyelt kérdés

szeretnénk olyat játszani, hogy háttal ülünk egymásnak, és mindegyikőnk leveszi a cipőjét. tesznek fel kérdéseket, és az emeli fel a cipőjét, aki úgy érzi, rá vonatkozik. szerintem ez nagyon jópofa játék. (pl: ki szokott többet mosogatni?)

vőfély nem lesz, ezért kérdezek. mert mi szervezzük. mégegy kérdés: alatta menjen valami zene?

2012. jún. 19. 12:03
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
azt nem tudom, h mennyire egyértelmű, de kérdésötleteket várok
2012. jún. 19. 12:08
 2/14 A kérdező kommentje:
és akár kicsit viccesebb, pikánsabb is lehet, mert elég bohókásak vagyunk. és a család is elég laza :)
2012. jún. 19. 12:09
 3/14 anonim ***** válasza:
76%
Hát ne haragudj, de ez osztálykirándulásra, házibuliba elmegy, de esküvőre...
2012. jún. 19. 12:11
 4/14 A kérdező kommentje:

hát szerintem az igyunk a cipőből és görgessünk tojást a gatyában sokkal gyerekesebb.

meg amúgy ez az esküvőkön jól bevált játék.

2012. jún. 19. 12:17
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ki szereti jobban az anyósát? Ki fogja beosztani a pénzt? Ki látta meg előbb a másikat?
 6/14 anonim ***** válasza:
51%
Igen, az ilyen játékok inkább leány- és legénybúcsúra valók. Felénk csak ellopni szokás a menyasszony cipőjét, amit aztán a vőlegény visszavesz, s miután ivott belőle visszakerül az ara lábára, de egyéb játékok nincsenek. Ahány ház, annyi szokás, nincs ezzel semmi gond, de ötletem sincs...
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt az esküvőmön.

Sokféle kérdés lehet, ti ismeritek magatokat, meg hogy mennyire vagytok bevállalósak.

Pl. házimunka: ki vásárol/mosogat/főz stb jobban/többet.

szórakozás: ki néz több filmet, választ jobb programot, szeret jobban kirándulni, stb.

általános: ki vezet jobban, ki szereti jobban az állatokat, stb.

kapcsolati kérdések: ki szólította le a másikat anno, ki tesz többet a kapcsolatért, ki szereti jobban a másik szüleit, ki akar több gyereket, stb.

szex: ki szeret jobban felül lenni, ki szokott többször kezdeményezni az ágyban, stb.

8/14 anonim ***** válasza:
100%
De egyébként ez nem jó, ha tudtok a kérdésekről, mert akkor készültök.
2012. jún. 19. 12:18
 9/14 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem ez béna játék esküvőre.
2012. jún. 19. 12:19
 10/14 A kérdező kommentje:
de hogy lenne legény-leánybúcsúra való? nem játszhatok ilyet hat lánnyal a párom nélkül. ahogy a pasim sem fog 6 pasival ilyet játszani. ez párnak való.
2012. jún. 19. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!