Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Adnátok ötleteket egy Valentin...

Adnátok ötleteket egy Valentin napi játékhoz?

Figyelt kérdés
Egy kincskereső játékra gondoltam, aminek különféle állomásai lennének. Ehhez kéne néhány ötlet, miket helyezhetnék el és hol. Vannak nekem is ötleteim de kíváncsi vagyok a tiétekre is vagy ha esetleg tapasztalat van, az még jobb :)Szóval ti hogy képzelnétek el egy ilyet? Azt még tudni kell hogy nem vagyunk együtt, ezt használnám igazából az érzelmeim kinyilvánítására. Ja, és ne szidjátok a Valentin napot, nem az a lényeg, csak egy napot kiválasztottam, és ha már úgyis közel van :-)
2012. jan. 16. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor azon a szerencsétlen amerikai napon add át neki.
2012. jan. 16. 18:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy nem a napot kérem kommentelni.
2012. jan. 16. 19:40
 3/5 Aurora Major válasza:
Szerintem bonbont, csokit, képeslapot, pezsgőt, külön a poharakat, egyiket meg kell keresni a másikhoz, esetleg egy egy lightosabb ruhadarabot, amit neki adsz és megnéznéd rajta, ha akarod vinni valahova akkor a jegyeket az eseményre. Elég fantáziátlan vagyok? Te mire gondoltál?
2012. jan. 22. 14:04
 4/5 Aurora Major válasza:

Megint én.

Aztán később eszembe jutott még

borítékokban egy egy sor idézetet, vagy mondatot, amiket gondolsz róla, és külön-külön eldugni őket.

"Mikor először megláttalak, azt hittem, kinyitották tündérország kapuját..."

:)

amúgy sok sikert a valentin napotokhoz!

2012. jan. 23. 08:30
 5/5 A kérdező kommentje:
nagyon jók ezek az ötletek :) ilyesmikre gondoltam :)
2012. jan. 23. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!