Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valentin napi ötleteket kérnék?
Figyelt kérdés
A körülmények: otthon, kis költségvetés, békülős, szex mentes.2011. febr. 11. 10:12
1/3 anonim válasza:
Ötlet(nem rosszindulatból): beírod ide a keresőbe, hogy: valentin nap, és kidob egy pár ugyanilyen kérdést.
2/3 anonim válasza:
Mondjuk írj vagy nyomtass kis kártyákat, amit beválthat nálad...mittudomén, pl hát masszázs, vagy ilyesmik, Te is ismered mit szeret..., vagy süss neki egy aranyos pici sütit, ha nem megy akkor süss mikrós sütit( én szeretem baracklekvárral, v tejszínhabbal), vagy egy vacsit. Vagy egy habos fürdőt, gyertyákkal... ilyeneknek mindenki örül, vagy énekelj neki :D ezek kis költségvetésűek... hű nem is tudom fiúnak-e vagy lánynak gondoljuk ki...esetleg adj még támpontot és találgatok még!!!
3/3 anonim válasza:
Én azt találtam ki .. varrok neki egy szivecske párnát..belehimzem h szeretlek és kis gombocskákkal meg hasonlokkal feldiszitem.
és én csinálok neki egy.. "ilyen kártyát" ujságpapirbol kivágtam betüket különbözőket mint a filmekben az elrablos részeknél milyen váltságdis stb :P sztem nagyon jol néz ki kivágok egy szivecskét kartonbol és szépen megcsinálom.
mindenképp sajátkészitésü dolgot akartam mert sztem az sokkal romantikusabb és aranyosabb minthogy vegyek neki valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!