Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan lehet ezt megoldani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ezt megoldani?

Figyelt kérdés
Szóval! Esküvőre készülünk( a miénkre). Apumnak van három jó barátja már évtizedek óta. A családok régen összejárnak. A gond az, hogy közülük, csak egy barátjával jó nekem nagyon a viszonyom, de vele tényleg igazán. A másik kettővel meg csak mondjuk beszélgetek keveset, ha összefutunk. A gyerekeikkel sem beszélek, már felnőttek, van amelyik nem is nagyon köszön. Az egyik pasinak a lánya pár éve férjhez ment, és meg sem hívtak bennünket, még a szertartásra sem (jó állítólag csak családi volt). Ráadásul van egy olyan felesége, aki bulikban állandóan annyira bepiál, hogy menni sem bír. Őszintén nem nagyon akarnám, hogy a lagzimon is ezt csinálja. Szóval az lenne a kérdés, hogy nagyon gáz-e ha a három barátból csak egyet hívunk a lagzira, a másik kettőt meg csak a szertartásra. Hogy lehetne ezt kivitelezni? Lesz sértődés? Igazából ugye az egyik haver sem hívott bennünket a lánya esküvőjére. Anyu szerint nem kell ebből ekkora problémát csinálni, kettő kap szertartásos meghívót, a harmadik meg lagzisat.
2009. júl. 6. 08:27
 1/7 A kérdező kommentje:
" a családok régen összejártak"! Múlt idő! Most már nem, csak főleg a pasik.
2009. júl. 6. 08:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne hari, de a kérdésedben ott a válasz. (lsd:Utolsó mondat)

2009. júl. 6. 09:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Tudom én, hogy ez lenne a legegyszerűbb, csak a szervezés során, annyit probléma, meg sértődés lett már ebből a "nem fogalkozunk vele, majd lesz vmi" hozzáállásból, hogy többet már nem szeretnénk. Meg utána azért olyan kellemetlen a szemükbe nézni.
2009. júl. 6. 09:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én vidéken élek,ahol vannak régi hagyományok.Itt olyanokat nem hívnak meg az esküvőre,a lakodalomba meg végképp nem,akiknek az esküvőjére nem voltak hivatalosak.A szertartás nem családi esemény,ismerősöket,kollegákat is megszoktak rá hívni.Csak azt hívd meg,akit valóban szívesen látsz.Ha a többiek megsértődnek,nem kell velük törődni.Sok boldogságot!
2009. júl. 6. 09:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked is! Valószínűleg csak azt az egy családot hívom meg, akikkel jóban vagyok. Majd vhogy megkérem aput, hogy ha esetleg a másik kettő rákérdez, vhogy magyarázza el nekik.
2009. júl. 6. 10:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szeritnem apukádnak nincs mit elmagyaráznia...

Ők se hívtak meg titeket, még a szertartásra sem, így ha őket a szertartásra meghívod, akkor nincs mit magyarázni. Ahhoz másnak nem sok köze van, hogy "de a másikat meg miért hívtad meg?"

2009. júl. 6. 11:19
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

hofi után szabadon: "aki megsértődik, sértődjön meg..."

a TI bulitok az esküvő, azt hívtok meg, akivel jól érzitek magatokat, akivel együtt szeretnétek ünnepelni.

ha ezt nem tartjátok be, akkor engem is meghívhattok, mert különben megsértődök :D:D:D

2009. júl. 6. 13:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!