Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyre több nő félti a függetlenségét, nem akar házasságot?
18:36 vagyok és férfi. Mer mégis milenne a normális? a férfi bármikor kiugorhat? Nehogymár ilyen hallgatólagos zsarolással maradjon velem házasságban... Te akkor az a típus vagy gondolom aki hazajön a munkából leteszi a pénzt az asztalra, hogy "Ebből legyen kaja a kövi hónapra" És ezt élvezi..
25/F
Te amúgy hol élsz, hogy ezt látod?
Mert én még olyat nem hallottam, és az ismeretségi körömben sem tapasztaltam, hogy a férfiak ennyire házasodni akarnának.
És miért baj az, ha a nő független akar maradni?
Melyik évszázadban élünk, hogy kötelező legyen a házasság?
Szeretni lehet úgy is szeretni valakit(és hűségesnek is lenni), hogy nem verünk el X mennyiségű pénzt egy papírért. És mi van akkor, ha mégsem jön be a házasság? Megint X mennyiségű pénz megy el a válásra.
Gyerek estebén pedig, ha tőled van, akkor is tőled lesz, ha nem vagytok házasok és akkor is a nevedre veheted.
Nem tudom, de én soha sem akartam házasodni.
#25: Függetlenség alatt főleg a kérdésben szereplő tényezőt értem. Házassági szerződést akarnak. Esetleg nem is akarnak papírt, semmiféle anyagi közösséget.
#26: Én csak válaszokat keresek, mert egyre több nőtől hallani ezeket az indokokat (amiket tőled is). Ráadásul még olyan nőktől is, akikről úgy sejtették a férfiak, hasra esnének ha feleségül kérnék őket. Aztán a végén jön a halogatás, és a kifogások. :) Annyira nem vagyok rágörcsölve a témára, csak feltűnt mennyire szaporodik ezeknek a nőknek a létszáma manapság.
én azért nem akarok házasságot mert:
1)lehet hogy én viszek többet anyagilag a dologba, de váláskor a férj felét elhappolja a szerződés hiányában
2)lenne pl. X közös gyerek, váláskor odaítélnék a gyerektartást, de a pasas szőrén-szálán eltűnne külföldre, akkor fizetne, mikor épp kedve van (vagy akkor sem). közvetlen környezetemben rengeteg a negatív példa
rámmaradnának a gyerekek, ő meg nem is törődne többé velük
3)nem lenne sok kedvem a válás utáni lesajnáló pillantásokhoz, "kedveskedő" vigasztalásokhoz, a fülembe visszajutó pletykákhoz ("na, túl béna volt hogy megtartsa a pasast" , "nem látta mekkora görény" stb....)
4)elvárná a férj mondjuk, hogy odaszüljek neki X gyereket, de nem is törődne velük, terhesen megcsalna, mert atyaég, a 65-ös derékméretemből 4 hónapig 85-ös lesz, fújj, nem vagyok már modellalkat, undorodik
5)foggal-körömmel ragaszkodna az apás szüléshez, azután meg azért undorodna meg
6)dolgoznék ahogy ő is, de nekem hazaérve se lenne nyugton, ugrálhatnám körül étellel, itallal, míg ő felpolcolt lábbal meccset néz, + még a gyerekeiről is nekem kéne gondoskodni
7) ő sörözne össze-vissza a haverokkal, míg én ha 2-3 órára barátnőznék, hurrikánként kitörne, a féltékenységi rohamaiban mindenhonnan el akarna tiltani. mivel nem tudna, állandó jelleggel kicsapná a hisztit
na itt vannak az okok sarkítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!