Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy bunkóság nem elmenni csak a szertartásra?
Úgy értem, hogy csak a szertartásra hívtak el, a vacsorára már nem.
Biztos van, aki szerint nem kell felhajtás, de most őszintén, csak egy rendes vendégsereg közé mennék oda, nem valami fa mögött bujkálnék és nincs is ilyen alkalomra illő ruhám, most azért 20 perc miatt nem szeretnék fodrászra, meg a ruhára költeni...
...várhatom el,hogy a páromat meghívja. Ez egy kedves gesztus, amin felesleges megsértődni.
Bocs,telóról vagyok,ezért ment két tészletben
Jah így már értem, csak közbe sokan firkantottak közbe. :D
Hát nem tudom, én akkor is úgy vagyok vele, hogy szerintem ez nem így működik egy esküvőn, hogy a fele népet csak a szertartásra, a másik felét pedig a szertartásra is meg a vacsorára is meghívom. Az én időmben még a dolgok nem így működtek. Ha valaki összeházasodott, akkor eldöntötte, hogy vagy az ezer éves kolesz szoba társát is meghívja az egész esküvőre, vagy csak a szűk családi kört hívja meg. Nem válogattuk szét, hogy ez most csak erre jöhet, ez meg még velünk is bulizhat.
Mondjuk azért vannak itt elég érdekes hozzászólók. Megkérdeztem, hogy olyan nagy bunkóság-e, ha nem megyek el és mellesleg mivel más kérdezte elmondtam, milyen a meghívó, meg hogy én se hallottam még ilyet, és nekem, hogy jön le a dolog.
Erre meg, hogy én elvárom, hogy megetessen, meg hisztizek meg ilyenek? Most komolyan? Nekem eszembe sem jutott, hogy engem aztán elhívjon bármire, nem is tartjuk a kapcsolatot olyan nagyon mióta végeztünk, és nem kell fuvarozni, meg odaadni neki a jegyzeteket, engem azzal sem sért meg, ha egyáltalán el sem hív. Egyszerűen arra voltam kíváncsi, hogy ha már arra elhívott, hogy akkor én is menjek már nézőnek az nagy bunkóság-e ha nem megyek el.
A kérdésem nem arról szólt, hogy ugye milyen bunkó, mert nem mehetek zabálni, hanem arról, hogy most akkora bunkóság, ha nem megyek el csak megnézni?
Nem,nem bunkóság,lehet ha "nagy néző-éhező közönséget" hívott meg akkor fel sem fog neki tűnni a hiányod.
Jól is néz ki a sok sok videón és fotó,hogy ójaj hányan voltak ott-"gratulálni"-
De én személy szerint odatelefonálnék,hogy nem tudok elmenni de sok boldogságot stb.
Amúgy meg nekem is rosszul esne,én sem mennék el.
Esküvőben a kaja és a buli a legjobb:)Ott felszabadult a pár stb.
Mellesleg,mivel lakodalomba kell pénzt vinni így ki is fizetem bőven,amit rám költenek általában 15-20 ezret viszek ajándékba.Részemről ennyi.Vagy egész esküvő vagy mehetnek a francba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!