Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagy bunkóság nem elmenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy bunkóság nem elmenni csak a szertartásra?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy csak a szertartásra hívtak el, a vacsorára már nem.

Biztos van, aki szerint nem kell felhajtás, de most őszintén, csak egy rendes vendégsereg közé mennék oda, nem valami fa mögött bujkálnék és nincs is ilyen alkalomra illő ruhám, most azért 20 perc miatt nem szeretnék fodrászra, meg a ruhára költeni...

2012. jún. 14. 23:47
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
53%

...várhatom el,hogy a páromat meghívja. Ez egy kedves gesztus, amin felesleges megsértődni.

Bocs,telóról vagyok,ezért ment két tészletben

2012. jún. 15. 00:47
 22/48 anonim ***** válasza:
83%
Az első fele, el se jött. :D
2012. jún. 15. 00:49
 23/48 anonim ***** válasza:
10%
22-es, a kettővel előtte hozzászólás az első fele, csak én közbeírtam :D
2012. jún. 15. 00:56
 24/48 anonim ***** válasza:
28%

Jah így már értem, csak közbe sokan firkantottak közbe. :D

Hát nem tudom, én akkor is úgy vagyok vele, hogy szerintem ez nem így működik egy esküvőn, hogy a fele népet csak a szertartásra, a másik felét pedig a szertartásra is meg a vacsorára is meghívom. Az én időmben még a dolgok nem így működtek. Ha valaki összeházasodott, akkor eldöntötte, hogy vagy az ezer éves kolesz szoba társát is meghívja az egész esküvőre, vagy csak a szűk családi kört hívja meg. Nem válogattuk szét, hogy ez most csak erre jöhet, ez meg még velünk is bulizhat.

2012. jún. 15. 01:00
 25/48 anonim ***** válasza:
78%
Most komolyan, ennyi ember van, aki még nem hallott erről? Világ életben így volt, kétféle meghívó, egyik a csoporttársaknak, rokonoknak, szomszédoknak, csak az esküvőre. A másik a rokonoknak, közeli barátoknak, esküvőre és lakodalomra. Megsértődni viszont sosem illett, aki elmegy az esküvőre, elmegy, aki nem, nem. Ott nincs költség, aki kíváncsi rá, az megtiszteli őket a jelenlétével, aki nem, az nem. Nem mindenki szeret lakodalomba járni, akár csak anyagi okokból sem, attól még gratulálni elmenne. Jó ez így, nincs min megsértődni.
2012. jún. 15. 01:02
 26/48 anonim ***** válasza:
82%
Pedig régen pont így volt, csak akkor nem kártya volt a lakodalmasoknak, hanem két féle meghívót nyomtattak. Egyik csak esküvős, a másik lakodalmas.
2012. jún. 15. 01:04
 27/48 A kérdező kommentje:

Mondjuk azért vannak itt elég érdekes hozzászólók. Megkérdeztem, hogy olyan nagy bunkóság-e, ha nem megyek el és mellesleg mivel más kérdezte elmondtam, milyen a meghívó, meg hogy én se hallottam még ilyet, és nekem, hogy jön le a dolog.

Erre meg, hogy én elvárom, hogy megetessen, meg hisztizek meg ilyenek? Most komolyan? Nekem eszembe sem jutott, hogy engem aztán elhívjon bármire, nem is tartjuk a kapcsolatot olyan nagyon mióta végeztünk, és nem kell fuvarozni, meg odaadni neki a jegyzeteket, engem azzal sem sért meg, ha egyáltalán el sem hív. Egyszerűen arra voltam kíváncsi, hogy ha már arra elhívott, hogy akkor én is menjek már nézőnek az nagy bunkóság-e ha nem megyek el.

A kérdésem nem arról szólt, hogy ugye milyen bunkó, mert nem mehetek zabálni, hanem arról, hogy most akkora bunkóság, ha nem megyek el csak megnézni?

2012. jún. 15. 01:13
 28/48 anonim ***** válasza:
23%

Nem,nem bunkóság,lehet ha "nagy néző-éhező közönséget" hívott meg akkor fel sem fog neki tűnni a hiányod.

Jól is néz ki a sok sok videón és fotó,hogy ójaj hányan voltak ott-"gratulálni"-

De én személy szerint odatelefonálnék,hogy nem tudok elmenni de sok boldogságot stb.

Amúgy meg nekem is rosszul esne,én sem mennék el.

Esküvőben a kaja és a buli a legjobb:)Ott felszabadult a pár stb.

Mellesleg,mivel lakodalomba kell pénzt vinni így ki is fizetem bőven,amit rám költenek általában 15-20 ezret viszek ajándékba.Részemről ennyi.Vagy egész esküvő vagy mehetnek a francba :D

2012. jún. 15. 01:44
 29/48 anonim ***** válasza:
91%
Nem bunkóság visszautasítani bármilyen meghívást, hiszen nem kötelező elfogadnod. Épp csak szólj időben, hogy sajnos nem tudsz részt venni a fele esküvőn sem.. :)
2012. jún. 15. 01:59
 30/48 A kérdező kommentje:
28-as tekintve, hogy több olyan lányt is hívott nézőnek, akiket pl. lánybúcsú bulira sem volt eszébe sem elhívni (amit mellesleg egy sima szórakozó helyen tartottak és mindenki állta a saját cehjét) én is továbbra is erősen arra felé hajlok, hogy arra kell a nép, hogy ott legyen a fényképeken, mert az milyen jó, hogy lássák sokan voltak.
2012. jún. 15. 02:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!