Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez túl pörgős lenne polgári...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez túl pörgős lenne polgári szertartásra?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=uMGjN8-9IG0

Soha nem voltunk még esküvőn, és most gyüjtögetünk zenéket a polgári szertartásra. Ez a szám az egyik nagy kedvencünk. Úgy érzem, hogy ez mindent elmond, amit érzünk. Az az igazság, hogy mi olyan emberek vagyunk, akik tényleg minden percet boldogan és örömmel élnek meg egymás mellett, ezért szeretnénk az esküvőre is inkább ilyen élettel telibb zenéket válogatni. De nem tudjuk, hogy egy ennyire tempós szám még elmegy, vagy azért ez már sok lenne.

2012. jan. 3. 21:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
ti esküvőtök az lesz amit ti akartok
2012. jan. 3. 21:49
 2/12 anonim ***** válasza:
90%

én valami lassúbbat választanék, no nem a Titanic-ot, de azért gondolnék a nagyikra, szülőkre :D

Sok boldogságot:)

2012. jan. 3. 21:52
 3/12 anonim ***** válasza:
90%

Nekünk ezek lesznek:

1. Bevonuló zene: Owl City - Firefiles

2. Aláírás, gyűrűcsere, gyertya, csók: Rómeó & Júlia: Szívből szeretni

3. Anyakönyvvezető beszéde: Enya: Only Time

4. Szülők köszöntése: Kovács Kati – Úgy szeretném meghálálni

5. Pezsgős koccintás: Bruno Mars – Just the way you are

1: Közös számunk

2: Nem találtunk jobbat

3: Utóbbi 3 esküvőn is ez volt, ahol voltunk. Megtetszett nekünk. Lényegében úgyis olyan halkan fog menni, hogy hallani se lehet majd .. úgyhogy itt teljesen mindegy mi fog szólni.

4: Egyértelmű, hogy miért.

5: Párom eljegyzéskor ezt énekelte el (angol tanár) a főiskolám kellős közepén 'csúcsidőben' vizsgaidőszak alatt. Stílusos volt :)))))

Amúgy általában a zenék választása után megszokta hallgatni az anyakönyvvezető a zenéket. Ha nincs kifogása ellene, akkor betehetitek valamelyik rész alá (gondolom nálatok is fel vannak így osztva).

Sok boldogságot :]]]

2012. jan. 3. 21:52
 4/12 anonim ***** válasza:

Simán elmegy. De különben is, ez a ti napotok, arra esküsztök, amire akartok. Én voltam néhány olyan esküvőn, ahol nagyon lassú zenéket választottak, "mert olyat illik", sajna épp az ellenkező hatást érték el, egyszerűen unalmas részek voltak benne.

Ellenpélda viszont ez: http://www.youtube.com/watch?v=1RgMrf6Dhhs - így is lehet :)

2012. jan. 3. 21:55
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ami nektek tetszik :)

Szerintem simán belefér :)

A mienk sem épp szokványos volt.

Várakozó zenék között volt Tiesto is, persze light-os zenéje. A bevonuló "Edda-Ma minden más" volt.

Én speciel erre szerettem volna bevonulni, mert minket ez tükröz a férjemmel, de nagyon :)

http://www.youtube.com/watch?v=JgRBkjgXHro

De a férjem nem akarta bevállalni, így várakozó zenének raktuk be :)

2012. jan. 3. 21:58
 6/12 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem is túl élénk.

Ezeknek a számoknak szokott lenni klasszikus zenés átirata, vagy szintetizátoros verziója, egy picit lassabb változatban.

De ha ezt, az eredetit akarjátok, akkor szerintem szöveg nélküli változatot keressetek.

2012. jan. 3. 22:01
 7/12 anonim ***** válasza:
Mármint ének nélkülit, de biztos érthető volt.
2012. jan. 3. 22:01
 8/12 anonim ***** válasza:

3. vagyok.

Off lesz bocs:

Most komolyan ... kinek volt gondja a válaszommal és miért?!?!

2012. jan. 3. 22:09
 9/12 anonim ***** válasza:
89%

3. én felpontoztalak, és azóta a számjaidat hallgatom:)

ne törődj:D

2012. jan. 3. 22:14
 10/12 anonim ***** válasza:
24%

Ne törődj vele, engem rendszeresen lepontoznak, csodàlom, hogy itt még nem történt meg :))

Sokan làjk gombnak hasznàljàk...

Minden esetre felpontozlak én is :)

2012. jan. 3. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!