Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy bunkóság nem elmenni csak a szertartásra?
Úgy értem, hogy csak a szertartásra hívtak el, a vacsorára már nem.
Biztos van, aki szerint nem kell felhajtás, de most őszintén, csak egy rendes vendégsereg közé mennék oda, nem valami fa mögött bujkálnék és nincs is ilyen alkalomra illő ruhám, most azért 20 perc miatt nem szeretnék fodrászra, meg a ruhára költeni...
Ugyan már, csak van egy elegánsabb ruhád. Fodrászra meg minek költeni? Én a szalagavatómra is csak egyszerűen begöndörítettem a hajam. Nem te leszel a menyasszony, nem kell túl nagy feneket keríteni a dolognak.
Szerintem menj el. :)
Én azért kiváncsi vagyok, hogy ez a meghívás hogy zajlott?
"Szeretettel meghívlak az esküvőmre, de csak a templomba, a vacsorára nehogy elgyere" Vagy ez még is, hogy zajlott? Sose hallottam még ilyet...
Ú nekem volt egy ilyenem, a meghívóban csak az van benne, hogy a szertartásra várnak. Nem emlékszem pontosan, hogy fogalmaztak, de a lényeg az volt, hogy szívesen várnak a polgármesteri hivatalban, hogy megnézzem őket.
Én el is akartam menni, végül is, rendbe is szedtem magam, de szakadt az eső, nekem a másik városból kellett volna bebuszozni, 40 perc oda, 40 vissza séta a megállóig, megállótól esőben, így az utolsó pillanatban letettem róla. Sajnálom. De azóta nem szól hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!