Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok egy ilyen esküvői vacsorához?
Figyelt kérdés
Sokan leírták, hogy mennyi minden étel lesz a lakodalmukon, alig győztem olvasni. A mi esküvőnk viszont külföldön lesz egy étteremben, ami a tv-torony tetején van. Háromfogásos vacsi lesz, de eszek nem valami hű de nagy fogások. Már ettünk ott egyszer, nekem akkor elég volt, de nem tudom, más mit szólna, ha nem lenne olyan sok kaja. Persze lesz utána torta és édes, sós sütik, hogy azért ne éhezzen senki hajnalig :D2012. jún. 14. 21:40
11/16 anonim válasza:
Vagy mint nálunk éjfélkor van töltött káposzta, ott is felszolgálhatnának valami plusz nasit éjfélkor. Persze ha belefér a költségvetésedbe. Szerintem így kevés lesz, de én magamból és a családomból indulok ki.
12/16 anonim válasza:
Én úgy általában mindig azt figyeltem meg, hogy az ital, szeszes is nem szeszes is, fontosabb lesz, mint az étel, pedig mindenki az ételnek kerít nagyon nagy feneket.
13/16 anonim válasza:
12-es vagyok.
"7-től vacsi, utána pedig hajnali 2-3-ig mulatság"
Ez viszont így szerintem nagyon kevés. Nem is értem. Ha hétkor eszek, de sokáig fent vagyok, már 11-kor majd kiesik a szemem valami kajáért, nem hogy mulatozni 3 ig, az este hétkor elköltött kis vacsora után.
14/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, nagyjából 7-kor kezdődik, az azt jelenti hogy 9 előtt nem lesz vége. 11 körül pedig jön a torta, előtte-utána lesznek aprósütik. Itt ez a szokás. Mondom, én csak a magyar vendégeket féltem :D
2012. jún. 14. 23:45
15/16 anonim válasza:
Nekem fura lenne. Alapból négyóránként szoktam enni, a hétórás vacsi tényleg úgy lenne jó, ha éjfél körül lenne valami pótvacsi. Nem feltétlen valami nagy dolog, csak mondjuk bevinni néhány tálca szendvicset, aztán aki akar, ehet belőle. Ez a költségvetést se nagyon dobja meg.
16/16 anonim válasza:
Nekem személy szerint egy húsmentes leves is elég lenne meg rohadt sok pálinka:)
Ha nem tudsz/akarsz változtatni ezen a 3 fogásos dolgon valamilyen kis önkiszolgálós asztalkát beszervezhetnél, amin van valami fasírtszerű, rántott husi, stb. vagy ami ott nálatok megoldható. És nem ismerem a rokonságod de a magyarok 90%-a a zabálás miatt szereti az esküvőket:D
Majdnem elfelejtettem, Legyetek boldogok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!