Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál egy menüválasztásos vacsorához?
Az jutott eszembe, hogy a meghívó mellé mellékelnénk egy kis papírt, amiben ötféle menü közül lehetne választani az esküvői vacsoránkra.
pl.
A - rántott hús, sült krumpli
B - marhapörkölt
C - vegetáriánus
D - pizza
E - grillezett csirkemell salátával
Amikor megyünk meghívni a vendégeinket, akkor elmondanánk, hogy ezek közül lehet választani, és a nagy nap előtt 3 héttel körbetelefonálnám őket, hogy mit választanának ezek közül.
Mit szólnátok egy ilyenhez vendégként?
Ez csak egy példa volt. Édesapám olyan hagyományos, sokfogásos vacsorát szeretne, ahol van minden, pörkölt, rántott hús, sült hús, töltött káposzta, meg mindenféle.
Szerintem ez teljesen felesleges pénzkidobás, ennyifélét rendelni.
A pizza gyerekeknek jól jönne, akik nem szeretnek nagyon mást. De mondjuk lehetne helyette bolognai is.
A menük felsorolása csak egy példa volt, egyelőre még csak ötletelünk ezen a megoldáson.
nekem tetszik,kevés fővel leszünk,ilyet akarok én is,nem rendelek mindenből 25 adagot csak azért mert majd akkor eldönti mit kiván.
Annyi,hogy mindenből rendelj párral többet,gondolva azokra,akik elkezdenek variálni,vagy a gyerekekre,akik tuti meggondolják magukat.
A pizza egyébként nekem tetszik.
Én amit gondoltam:
-rántott hús,rántott sajt,tört/sült krumpli
-vega kaja (életemben nem ettem,aki ezt kér,az monjd ameg mit enne)
-grillezett hal,sült krumpli
-lesütött csirkemell,sali
-valami gyerekmenü (dinó alakú hambi,nemtudom még)
és levest is többfélét,husleves,gyümölcsleves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!