Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szólnál egy menüválasztáso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál egy menüválasztásos vacsorához?

Figyelt kérdés

Az jutott eszembe, hogy a meghívó mellé mellékelnénk egy kis papírt, amiben ötféle menü közül lehetne választani az esküvői vacsoránkra.

pl.

A - rántott hús, sült krumpli

B - marhapörkölt

C - vegetáriánus

D - pizza

E - grillezett csirkemell salátával

Amikor megyünk meghívni a vendégeinket, akkor elmondanánk, hogy ezek közül lehet választani, és a nagy nap előtt 3 héttel körbetelefonálnám őket, hogy mit választanának ezek közül.

Mit szólnátok egy ilyenhez vendégként?

2012. jún. 11. 09:53
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Én csak attól tartanék hogy ott az emberek még is mást kérnének, főleg ha sok ember van. Menne a vita hogy én nem is ezt kértem, én most mást ennék stb... Jobb egy svédasztal és akkor válogasson mindenki
2012. jún. 12. 08:26
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Drága utolsó előtti, nem járok luxusétterembe, de tudod mindennek megvan a maga helye. De ha már elkezdtél általánosítgatni (ráadásul teljesen ostoba módon), akkor tessék: te meg tuti olyan vagy, aki étterembe is macinaciban jár. Aki esküvőn a pizzát teljesen helyénvalónak tartja, az feltehetőleg nincs hozzászokva elegáns alkalmakhoz, még egy IGAZI étteremben is dupla Whoppert kér...
2012. jún. 12. 11:10
 23/23 anonim ***** válasza:
67%

Nálunk pl 25 alattiakból szinte mindeki pizzát kért volna (és akad jópár 25 év alatti)

40 vendégnél tökéletesen megoldható,hogy ültetési renddel együtt leadod ki mit kér.

majd sütiből válogat amilyet akar,főételből adja le előre. (nálunk is ez lesz)

2012. jún. 12. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!