Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyorsan eldöntötted, hogy házasságkötés alapján mi lesz a "neved"?!
én azt szeretném hogy a párom ...-né legyen, ő meg a neveink hosszúsága miatt, a vezetéknevem akarja felvenni az ő vezetékneve helyett.
Pl.: Szabó Szabina helyett Kovács Szabina.
Én Kovácsné Szabó Szabina formát választom, és igen, könnyen eldöntöttük, mert én is és a párom is ugyanazt gondoljuk:1, ne hagyjam el a saját nevem, 2, az övét is viseljem vmilyen formában.
Én butaságnak tartom ezt a birtokos dolgot, no meg aztán nem is nagyon érdekel, hogy ki-mit gondol, nekem ez a forma tetszik és én ezt választom.
Kár ebből meddő vitát csinálni, mert ahány személyiség,annyi féle változat. Mindenkinek adott a lehetőség, szabad a választás, de szerintem nem kell senkit "tré"-zni a választásáért.
Egyébként, ha bizonytalan a választásban, már írták előttem is, hogy egy papírra próbálgassa a variációkat leírni, és majd kiderül, melyik tetszene neki a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!