Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülőként hogy reagálnátok arra, hogy ha a gyereketek titokban férjhez menne/feleségül venne egy lányt?
Kedves előző, a 4 kevés, minimum 5: kell az anyakönyvvezető is:))
Egyébként a 20-as hozzászólást lepontozóknak van jobb ötlete is a vázolt problémára, vagy csak szimplán nem tartják hasznosnak, ha valaki nem konzervatív világnézetű?
19. vagyok. Szerencsés az, akinek él az összes nagyszülője, páromnak és nekem összesen 3 nagymama volt, a szüleink, meg az én tesóm, ez összesen 8 fő, meg páromnak volt egy tanúja, ez így 10 fő.
Nem volt népünnepély, és mindenki tudomásul vette mit szeretnénk.
Csak az nem veszi a fáradtságot, hogy megtisztelje a szüleit, aki nem akarja. Tudom én, hogy vannak hülye rokonok is, de velük elég egy kört futni, és ez csak egy beszélgetés, mi ebben a nehéz?
Nem hiszem, hogy a buli nélküli szertartásra bárki bárkit hozni akarna.
Kedves előző, hát én gyanítom, hogy ha a párom nővére anno azt mondta volna, hogy csak ő menjen a szertartásra, én ne, akkor ő sem ment volna. És félreértés ne essék, nem azért, mert én tiltanám... ezek ilyen eccerű dolgok.
A két tanús ellenben az egy tiszta helyzet, az az 5 ember van jelen, akik nélkül törvényesen nem lehet házasság. Lehet még spirázni persze, hogy az ember ott fog két tanút is, és akkor azon sem sértődhet meg senki, hogy miért nem őt kérték fel, miért a másikat...
Félreértés ne essen, mindezeket tapasztalatból mondom, még az ánti időkben, a pattintott kőkor előtt:)) megesett, hogy én is eljutottam az esküvő-szervezéshez, és még csak nem is 2 tanúsban hajtottam, hanem valami általad említett szűkebb körűben, pár baráttal spékelve... oszt amikor az ősök abba is elkezdtek már belepamppogni, hogy kit kell tanúnak felkérni, na akkor közöltem, hogy téma akkor lefújva, pont. (mint utólag kiderült, nagyon jól jártam vele, mert hamar elkezdtem visszahallani a reakciókat, amiből kiderült, hogy csakcsak beszervezték az egész rokonságot, ismeretséget)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!