Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen esküvőt szerveznétek ebben az esetben?
A helyzet nem túl rózsás :)
A családommal nem vagyunk túl jóban, nem fognak eljönni (max a testvéreim jönnének, de anyám nem fogja engedni őket).
Anyóssal apóssal kijövök, de hosszabb távon elég nehéz elviselni őket.
A párom további, igencsak széles rokoni köre vagy sznob és flegma, vagy alkoholista.
A barátaink elég változatosak, valószínű kisebb csoportokba verődnének.
Én már a kéttanús esküvőnél tartok, de a párom még templomi esküvőt is szeretne (ami megint akadályokba ütközik, mert nem vagyok megkeresztelve).
Pénzünk nem sok lenne a lagzira, és nekem a násznéppel nem lenne kedvem táncolni (én vagyok a menyasszony).
Ráadásul akkor már a zenész ismerőseimet kérnénk fel a zeneszolgáltatásra, ők pedig aztán nem mulatóst játszanak, amit párom családja elvárna.
Hát huhh, így leírva még annyi kedvem sincs az egészhez, de szeretnék hozzámenni a páromhoz.
Valamilyen ötletetek van esetleg? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!