Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti milyen esküvőt szerveznétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen esküvőt szerveznétek ebben az esetben?

Figyelt kérdés

A helyzet nem túl rózsás :)

A családommal nem vagyunk túl jóban, nem fognak eljönni (max a testvéreim jönnének, de anyám nem fogja engedni őket).

Anyóssal apóssal kijövök, de hosszabb távon elég nehéz elviselni őket.

A párom további, igencsak széles rokoni köre vagy sznob és flegma, vagy alkoholista.

A barátaink elég változatosak, valószínű kisebb csoportokba verődnének.

Én már a kéttanús esküvőnél tartok, de a párom még templomi esküvőt is szeretne (ami megint akadályokba ütközik, mert nem vagyok megkeresztelve).

Pénzünk nem sok lenne a lagzira, és nekem a násznéppel nem lenne kedvem táncolni (én vagyok a menyasszony).

Ráadásul akkor már a zenész ismerőseimet kérnénk fel a zeneszolgáltatásra, ők pedig aztán nem mulatóst játszanak, amit párom családja elvárna.

Hát huhh, így leírva még annyi kedvem sincs az egészhez, de szeretnék hozzámenni a páromhoz.

Valamilyen ötletetek van esetleg? :)

2012. jún. 8. 17:59
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Annyiban már megegyeztünk a párommal, hogy a polgári "beülős" lesz, és csak a tanúkkal megyünk vacsorázni.

Inkább költünk valami nászútra :)

De még mindig ott a templomi, amit a későbbiekben szeretne megtartani, és megint jönnek a problémák.

2012. jún. 8. 18:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
most akkor mi a problémád? A polgára csak egy csendes beülős, a templomi meg, ha úgy is csak később lesz, akkor szintén utána egy vacsora kettőtöknek és kész.
2012. jún. 8. 18:08
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem meg a lóvén, amibe a lagzi kerülne, menjetek ki külföldre, aztán házasodjatok ott össze.
2012. jún. 8. 18:12
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
Mintha csak rólunk írtál volna. Egy az egyben ugyan ezek a gondjaink. Én sem tudom még a megoldást. Remélem kapsz majd valami jó ötletet. :)
2012. jún. 8. 18:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Én a kéttanúsat választanám, ha még anyagi problémáitok is vannak.
2012. jún. 8. 19:02
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Sajnos a párom szülei elvárják a vacsorát/lagzit (ami azért vicces, mert egy fillért nem tudnak beleadni).

A párom népes távoli rokonsága is elvárja a banzájt, és a párom szeretne megfelelni nekik.

Én szívem szerint hagynám a fenébe az egészet és szereznék két embert az utcáról, hogy a barátok közül se kelljen tanút választani, ne legyen sértődés...

De nem csak rajtam múlik a dolog :)

2012. jún. 8. 19:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A vőlegényedet nem zavarja,hogy nincs miből vacsoráztatni az embereket?
2012. jún. 8. 19:37
 8/11 A kérdező kommentje:

Lenne, ha mondjuk egy év múlva tartanánk meg az esküvőt, már simán félre tudnánk annyit tenni, hogy egy kisebb étterembe beüljünk.

Így is állandóan halogatjuk ezek a hülyeségek miatt :(

Nekem inkább a többi felével lenne gondom.

Ja meg azért az se utolsó, hogy a násznép háromnegyede miért akarja gyakorlatilag ingyen meghívatni magát, mikor mi sem vagyunk milliomosok.

2012. jún. 8. 19:41
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A két végletet akarjátok.Mindenben ilyen jó az összhang vagy csak most nem értitek meg a másikat?

Megpróbálnám megkeresni az arany középutat.Amiket felhoztál érvet,nem sok állja meg a helyét,mint vétó:

- anyóssal,apóssal nem csak egy napot kell kibírni,hanem egész további életedet,így ez nem akadály,hogy lagzi legyen

- nehezen hiszem el,hogy a rokonságotokban nincs egy maréknyi olyan ember sem,akit kedveltek.Őket kell meghívni,az alkoholistákat mellőzni

- miért baj,ha a baráti társaság klikkesedik?Eleve az ültetés olyan,hogy kénytelen vagy klikkesedni,mert csak azzal a pár emberrel tudsz hosszan beszélni,akik körülötted ülnek.Ültess olyan embereket egymás mellé,akiknek van közös témájuk,garantált a jó hangulat

- a templomi esküvőhöz nem kell megkeresztelkedni,még hinni sem.Manapság ez már nem akadály.Alá kell írnod egy papírt,hogy keresztény szellemben fogod nevelni a gyerekeid és már mehetsz is az oltár elé.Nem hónapokig tartó macera ez

- pénzetek lesz,te mondtad,úgyhogy ez sem akadály

- a menyasszonytánc nem kötelező eleme az esküvőnek,kihagyható

- olyan térdemes hívni,aki nem csak egy stílushoz ért és széles a repertoárja

Ha valamit akarok,akkor megtalálom a módját,hogy sikerüljön.Nem csak a kifogásokat kell gyűjteni,hanem keresni a megoldást,ami néha lemondással és kompromisszummal jár,mindkét fél részéről.

2012. jún. 8. 20:01
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
A két tanús polgári ezek szerint eldőlt, ezzel nincs is gond. Templomit is lehet ám minimálisat tartani, nem a lagzi miatt tart az ember templomit. Elég azokat hívni oda is akiket akartok. (Nálunk pl. 10-en lesznek a templomin is és a vacsin is, szerencsére nem családi problémák miatt, egyszerűen csak ilyet akartunk.) És ebben az esetben nem kell erre gyűjtögetni.
2012. jún. 8. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!