Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a diadém (fejdísz) túlzás?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, mert olyan királylányos... :) Mindig arról álmodtam, hogy nekem lesz. Igazából biztos is vagyok benne de kíváncsiságból azért érdekelnek külső vélemények. Nekem ilyesmi lesz (majd):
vagy ilyen:
2012. máj. 29. 22:02
11/16 anonim válasza:
Szerintem díszes ruhához pont hogy kell ilyen, anélkül meztelennek tűnne a fejed :)
12/16 anonim válasza:
Szerintem nem túlzás a nem csicsás diadám. Amit belinkeltél, az szép. :)
Bár nekem nem lesz, nem szeretnék.
13/16 anonim válasza:
A második nekem nem igazán tetszik, kicsit túlzásnak tűnik az én ízlésemnek. Viszont az első iszonyatosan jó, olyan, mint valami kis növényke, a hölgy hajában nagyon jól mutat.
14/16 anonim válasza:
Az első szép, a második nekem erős.
Nekem egy virág lesz a hajamban egy konty mellett fátylam nem is lesz.
15/16 anonim válasza:
Én sosem tennék olyat a fejemre. Nyilván nem valódi ékszer, hiszen nagyon drága lenne valódi ezüstből, még cirkónia kővel is. Egy ócska, hivalkodó bizsut pedig semmi pénzért sem tennék fel. Elegánsnak néz ki, de úgyis lehet tudni, hogy bizsu. Akkor meg minek? Tegyen fel ilyet az, akinek telik is rá.
16/16 anonim válasza:
nekem tetszik és lesz is,pont olyan ami a második képen van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!