Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a diadém (fejdísz) túlzás?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, mert olyan királylányos... :) Mindig arról álmodtam, hogy nekem lesz. Igazából biztos is vagyok benne de kíváncsiságból azért érdekelnek külső vélemények. Nekem ilyesmi lesz (majd):
vagy ilyen:
2012. máj. 29. 22:02
1/16 anonim válasza:
Ha jól mutat, nem túlzás. Én utáltam az enyémet.
2/16 anonim válasza:
Esküvőre a menyasszonynál teljesen rendben van, sokan viselnek ilyet, a menyasszonyi kellékeseknél is sok ilyen van.
3/16 anonim válasza:
Nem túlzás, ha ilyen finom, és kicsi, mint a képen van. A cigány menyasszonyoknak szokott nagy, vastag korona szerű fejdíszük lenni.
4/16 anonim válasza:
kb 10 menyasszonyból 9-nek van.
5/16 anonim válasza:
Nem túlzás, egyéniségedhez illőt kell választani és előre próbáld ki, mit kell módosítani a frizurádon, hogy igazán mutasson.
6/16 anonim válasza:
Egy lányt sem engednék férjhez, amíg királylány akar lenni az esküvőjén, mert előbb inkább nőjön fel.:-)
Viccen kívül, a diadém lehet ízléses, a menyasszonyi ruha mellett miért lenne túlzás? Nekem annak idején élővirágokból készített koszorúm volt, fátyol nélkül.
A képen szép kis diadém van.
7/16 anonim válasza:
Esküvőn szerintem sem túlzás, a lényeg, hogy a hajhoz illő legyen. Ha királylányos akarsz lenni, arra a legjobb időpont az esküvőd :)
8/16 anonim válasza:
szép, és ha illik az egyéniségedhez, nyugodtan. én személy szerint nem tenném fel, de máson semmi problémám nincs vele, amíg nem ilyen:
9/16 anonim válasza:
Szerintem nem túlzás. Mondjuk én a szalagavatómon ezt már letudtam, szerintem az esküvőmön már nem lesz. De ott imádtam és nagyon szép volt. Hasonló volt mint ami a második képen van.
10/16 anonim válasza:
Nekem nem a stílusom, jobban szeretem a kifinomult dolgokat. Ha szép lesz neked, és nem olyan, mint a fenti képen a lányon azzal nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!