Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen tanácstalan vagyok, jól össze lettem zavarva! Ti hogy gondoljátok?
Mindenképpen 4 személyes esküvőt szeretnénk!Tehát mi ketten és a 2 tanú!Ebből nem is engedek!
De fehér ruhát szeretnék,meg fényképeket a végén!Sose álmodtam nagy felhajtásról,de a szép menyasszonyi ruha meg a fényképek....azért az mégis csak egy szép emlék!
Beszélgettem az egyik nagyon közel álló rokonommal,szinte az anyukámnak mondanám és össze zavart!
Mondta hogy ha nincs ott senki kinek veszem fel a szép ruhát és hogy az úgy elég furi és hát a szülők is csak itt akarnak lenni!
De mivel mi nem akarunk szülőket se senkit így most elbizonytalanodtam hogy akkor kinek is venném fel azt a drága ruhát?
Persze azt válaszoltam hogy hát magamnak meg a páromnak,de most valahogy mégis furcsa így belegondolni hogy végig vonulok a teremben az álomruhámban és nem is lát senki!
Mivel erősebb,törhetetlen bennem a vélemény a 4es esküvőről,így le kéne tojnom tényleg a ruhát?
Bár még eszembe jutott a sima nyári fehér ruha,vannak abból is szépek és azt is el tudnám képzelni!
Ti mit gondoltok?
ha nekem ilyen esküvőm lenne én ilyenbe lennék:
Hát... Mondjuk lehet, hogy megkérdezném a ruhaszalonban, hogy lehetne e képeket csinálni a ruhapróbáról.
Vagy varratnék egy olyan ruhát, amilyenre vágyom, olyan anyagból, ami festhető. Felvenném az esküvőre, aztán átfesteném és jó lenne alkalmi ruhának.
Húúúú,nagyon szép ez a ruha is!Ő pont az esetem!
Mondom tényleg azért vagyok elbizonytalanodva mert így a pénzt is "felesleges" kidobni egy menyasszonyi(!!!) ruhára!
Amúgy mindenképp fehér ruhában mennék,csak mondom itt a menyasszonyi szón van a hangsúly!Értitek?
szerintem, ha ilyet szeretnél, nyugodtan vedd fel, az a lényeg, amit ti szeretnétek
de ne írj mindent !-jellel, mert nagyon idegesítő
szerintem a menyasszonyi ruhát nem a vendégseregnek, hanem magának és az eseménynek veszi fel az ember.
Ha 4fős esküvőm lenne, akkor is oylan ruhában lennék, mintha 200 fős.
Ez a Ti napotok, olyan legyen amit ti szeretnétek, ne hagyd elbizonytalanítani magad. Amúgy meg ha nem kell x fős esküvőre költened, akkor egy szebb és akár drágább ruha is belefér:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!