Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen tanácstalan vagyok, jól össze lettem zavarva! Ti hogy gondoljátok?
Mindenképpen 4 személyes esküvőt szeretnénk!Tehát mi ketten és a 2 tanú!Ebből nem is engedek!
De fehér ruhát szeretnék,meg fényképeket a végén!Sose álmodtam nagy felhajtásról,de a szép menyasszonyi ruha meg a fényképek....azért az mégis csak egy szép emlék!
Beszélgettem az egyik nagyon közel álló rokonommal,szinte az anyukámnak mondanám és össze zavart!
Mondta hogy ha nincs ott senki kinek veszem fel a szép ruhát és hogy az úgy elég furi és hát a szülők is csak itt akarnak lenni!
De mivel mi nem akarunk szülőket se senkit így most elbizonytalanodtam hogy akkor kinek is venném fel azt a drága ruhát?
Persze azt válaszoltam hogy hát magamnak meg a páromnak,de most valahogy mégis furcsa így belegondolni hogy végig vonulok a teremben az álomruhámban és nem is lát senki!
Mivel erősebb,törhetetlen bennem a vélemény a 4es esküvőről,így le kéne tojnom tényleg a ruhát?
Bár még eszembe jutott a sima nyári fehér ruha,vannak abból is szépek és azt is el tudnám képzelni!
Ti mit gondoltok?
egy ilyenhez mit szólsz?
Ha NEKED fontos a fehér ruha, akkor ne hallgass másokra, vedd fel. Az lényegtelen, hogy hányan vannak ott, a völegényed meg te böven elég. (A taunktól eltekintve).
A négyszemélyes esküvö ugyanolyan szép, mint ha még sok félig-meddig idegen is ott van.
(Ha zavar, hogy senki sem lát - habár szerintem a völegényed az, aki számit, akkor készittess videót meg fotókat, akkor ha valakit érdekel, meg tudod mutatni.)
Mellékesen, késöbb a legtöbben 1-2 képet mutogatnak csak, ahol a völegénnyel ketten vannak a képen, az eskövöröl is csak a gyürücsere, aláirás, stb szokott megmaradni.
Ne hagyd magad másoktól befolyásolni, ahogy nektek tetszik, úgy csináljátok.
Sok boldogságot kivánok.
Egy esküvői ruha nem csak habos babos lehet!Nekem azok nem is tetszenek!
Igen valami ilyesmi nyári ruhára gondoltam!Mondjuk ez pont nem az esetem de ilyesmi!
Az "igazi", királylányos menyasszonyi ruha valóban nem való egy 5 személyes esküvőre.
Ha valami egyszerű, akkor rendben van. PL mint a felső sor: [link] De érdemes több tízezer forintot kifizetni így, hogy senki nincs ott, csak tanúk?
Óóóóó,rögtön az első kép gyönyörű!:)
Na azért vagyok elbizonytalanodva!
Mivel tényleg nem álmodoztam sose habos babosról és tényleg nem lesz ott senki....nézegettem a ruhákat már,alaphang a 40-50ezer forint!És nem látja élőben senki!
Tényleg csak azért akarom hogy nekünk szép emlék maradjon!
De ezen kívül értelme nem sok van,nyilván ezért bizonytalanodtam el!:S
Jaj,az borzalmas!:)
Nekem egy rossz régi cigifüstös függöny jut róla eszembe!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!