Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A völegényemnek elég átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A völegényemnek elég átlagos vezetékneve van és most igy esküvö elött pár családtagom szerint nem kéne felvennem mert manapság már nem úgy van mint régen. Szerintetek?

Figyelt kérdés
De én úgy gondolom ha megtisztelt azzal h feleségül kért és nagyon szeretjük egymást akkor ez egy kedvesség lenne tölem h hordoma nevét. úgy gondoltam h kötöjellel megtartanám a sajátomat is az övé után irva. Mi a véleményetek erröl a névváltoztatás dologról? TI hogy látjátok?

2012. máj. 23. 16:58
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Én mindenképpen csak a sajátomat használnám, jó az nekem, a lánykérésre meg az a kedves gesztus, ha igent mondasz :) De a család véleményére szerintem ne hallgass, a divatra se, meg az itt hozzászólókéra se, a te neved lesz, egyedül neked kell eldöntened.
2012. máj. 25. 02:48
 32/32 anonim ***** válasza:
59%

"Azért, mert hál' Istennek neked nem fityeg semmi a lábad között, ezért talán egy kicsit másmilyen vagy, mint ő. Vannak gesztusok, melyekkel a férfi kedveskedhet, és vannak, amikkel te tehetsz egy lépést felé."

Azért, mert hál'Istennek nem úgy születik a férfi se, hogy arra a fityegőre van tetoválva a vezetékneve, akár megváltoztathatja ő is. Bírom az ilyeneket, akik párhuzamba állítják a biológiai jellegzetességeket a társadalmiakkal. Azt mondta az a válaszoló, hogy a férfi is tud nevet változtatni, nem azt, hogy ő essen teherbe...

2012. máj. 25. 02:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!