Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem menyasszonyi ruhában volt a polgári esküvőn, milyen ruha volt rajtad?
Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 07:04
21/34 anonim válasza:
22/34 Hannkah válasza:
Én is épp ezt mondom!! A válaszom lényege az volt, hogy legyen különleges a ruha, ne egy snassz koktélruha, nem az, hogy mindenképp menyasszonyi legyen, főleg ha még gyereketek is van!!! Szerintem (ahogy eddig is mondtam) legyél különleges ruhában, amit akkor tudsz később is hordani (ha így tervezted) és amit addig senki sem látott rajtad, hogy ne egy megszokott ruhádban lássanak akkor. Amúgy meg a menyasszonyi ruhát el is lehet adni esküvő után....
23/34 anonim válasza:
Nekem a ruhám, az alkalmi fekete kismama nadrágom volt, hozzá a lila felsőm. Kb kócosan késve estünk be, így a "megálmodott" kismama szerelés is lemaradt. A férjem lázas is volt, én is kb aludtam:( rettenetes éjszaka után.
Igaz csak két tanús esküvőnk volt.
24/34 anonim válasza:
Szerintem tökéletes, amit belinkeltél magadról, ne hallgass másokra, ha neked ez tetszik:)
25/34 anonim válasza:
nem értem, miért kell a kérdezőre ráerőltetni azzal, hogy "ez az egyetlen alkalom, hogy flancos ruhát felvehetsz", ha egyszer nem szereti. én meg utálom a paradicsomos káposztát. ha életemben egyetlen alkalom lenne, amikor ehetek belőle, akkor se enném meg, hiába az az egyetlen alkalmam, ami nyílik rá...
26/34 anonim válasza:
Én egy bordó koktélruhában voltam, egy vajszinű csipkeboleróval és vajszinű cipővel. Nagyon csinos voltam, nem volt sem különleges de mégsem hétköznapi, igaz kéttanús esküvőnk volt, az abroncsos ruha majd az egyházin lesz. :)
28/34 anonim válasza:
Az utolsó amit linkeltél olyan, mit egy kombiné, szerintem olyat ne.
29/34 anonim válasza:
Nekem az utolsó nem tetszik, én nem venném fel, az aranyszínű meg...nem rossz, de hát azt sem tudod máshová felvenni.
30/34 anonim válasza:
Nekem most augusztusban lesz az eskuvom.A polgari szertartasra egy gyonyoru feher Sugarbird ruhat vettem a Zimany Linda kollekciobol.Nem tipikus eskuvoi ruha de nem is tetszenek azok nekem.Ez kulomleges nagyon noies es szep.Szerintem a polgari eskuvore nem kell feltetlen habos babos ruha boven megteszi egy szep alkalmi is a lenyeg h vilagos legyen a szine.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!