Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem menyasszonyi ruhában volt a polgári esküvőn, milyen ruha volt rajtad?
Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 07:04
1/34 anonim válasza:
nővérem 1 fehér minoszoknyában és 1 ahhoz illő elegáns, fehér felsőben volt. volt csokra, haj, smink, minden. aztán 1 hét múlva volt a templomi, ott már menyasszonyi rucija volt.
2/34 anonim válasza:
Ekrü estélyi lesz. Pánt nélküli, fűzős, sellő fazonú.
3/34 anonim válasza:
Fehér, deréktól bővülő, pánt nélküli.
Nekünk rá egy órára volt a templomi, így egyszerűbb volt egy ruciban letudni!
4/34 A kérdező kommentje:
Nekünk csak polgári lesz és nem lesz lagzi.Kicsi esküvőnk lesz.Kaptam egy szép ruhát egy rokonomtól csak úgy.Ilyen rövid térdig érő estélyi ruha.Ezt a ruhát kaptam,de nem én vagyok rajta.Én vékonyabb vagyok. 168/52kg.
Szerintetek?Van hozzá cipőm is.
2012. máj. 22. 07:59
6/34 anonim válasza:
Én nem venném fel a saját esküvőmre.
7/34 anonim válasza:
Szerintem túl sötét.
3. voltam és bocsánatot kérek, alapvetően nem kellett volna válaszolnom. (értelmező olvasás egyes!)
8/34 anonim válasza:
Láttam már olyat, hogy ekrü-kiskosztüm, kis kalapkával.
Volt olyan is, hogy vajszínű, vállpántos könnyű ruha, boleróval.
De itt valamelyik nap egy menyasszony egy fekete-fehér mintás koktél-ruhát tervez. A kép alapján ő is csinos lesz.
9/34 anonim válasza:
Rajtam egy törtfehér fűző volt bordó díszítéssel és egy fekete hagymaszoknya. Az előttem lévő menyasszonyon fehér kiskosztüm volt. Igazából akár sportos ruhában is mehetsz, ha ahhoz van kedved.
10/34 anonim válasza:
Rajtam virágos hosszú nyári ruha lesz, a fehér nagy szoknyás "tipikus" menyasszonyi meg csak a templomira. Emiatt nem veszek új ruhát, a polgári csak 5 perc lesz. (Hétköznap lesz 2 tanús ingyenes verzió.) Ha csak az lenne, persze felvennék arra is fehér ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!