Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Aki nem menyasszonyi ruhában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem menyasszonyi ruhában volt a polgári esküvőn, milyen ruha volt rajtad?

Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 07:04
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
nővérem 1 fehér minoszoknyában és 1 ahhoz illő elegáns, fehér felsőben volt. volt csokra, haj, smink, minden. aztán 1 hét múlva volt a templomi, ott már menyasszonyi rucija volt.
2012. máj. 22. 07:46
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Ekrü estélyi lesz. Pánt nélküli, fűzős, sellő fazonú.
2012. máj. 22. 07:52
 3/34 anonim ***** válasza:
67%

Fehér, deréktól bővülő, pánt nélküli.

Nekünk rá egy órára volt a templomi, így egyszerűbb volt egy ruciban letudni!

2012. máj. 22. 07:58
 4/34 A kérdező kommentje:

Nekünk csak polgári lesz és nem lesz lagzi.Kicsi esküvőnk lesz.Kaptam egy szép ruhát egy rokonomtól csak úgy.Ilyen rövid térdig érő estélyi ruha.Ezt a ruhát kaptam,de nem én vagyok rajta.Én vékonyabb vagyok. 168/52kg.

[link]

Szerintetek?Van hozzá cipőm is.

2012. máj. 22. 07:59
 5/34 anonim ***** válasza:
szerintem ez teljesen jó lesz.
2012. máj. 22. 08:03
 6/34 anonim ***** válasza:
Én nem venném fel a saját esküvőmre.
2012. máj. 22. 08:13
 7/34 anonim ***** válasza:

Szerintem túl sötét.

3. voltam és bocsánatot kérek, alapvetően nem kellett volna válaszolnom. (értelmező olvasás egyes!)

2012. máj. 22. 08:20
 8/34 anonim ***** válasza:

Láttam már olyat, hogy ekrü-kiskosztüm, kis kalapkával.

Volt olyan is, hogy vajszínű, vállpántos könnyű ruha, boleróval.

De itt valamelyik nap egy menyasszony egy fekete-fehér mintás koktél-ruhát tervez. A kép alapján ő is csinos lesz.

2012. máj. 22. 08:26
 9/34 anonim ***** válasza:
Rajtam egy törtfehér fűző volt bordó díszítéssel és egy fekete hagymaszoknya. Az előttem lévő menyasszonyon fehér kiskosztüm volt. Igazából akár sportos ruhában is mehetsz, ha ahhoz van kedved.
2012. máj. 22. 08:37
 10/34 anonim ***** válasza:
Rajtam virágos hosszú nyári ruha lesz, a fehér nagy szoknyás "tipikus" menyasszonyi meg csak a templomira. Emiatt nem veszek új ruhát, a polgári csak 5 perc lesz. (Hétköznap lesz 2 tanús ingyenes verzió.) Ha csak az lenne, persze felvennék arra is fehér ruhát.
2012. máj. 22. 08:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!