Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Pánt nélküli menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pánt nélküli menyasszonyi ruha háton lévő tetoválással?

Figyelt kérdés
Mennyire gáz ha a hátamon tetoválás van és pánt nélküli ruhát szeretnék majd? Egyenlőre elméleti a kérdés, de reméljük majd hamarosan eljön a nagy nap nálunk is:) Láttatok már ilyet? Szeretem a tetoválásomat, mert szép, nem egy sátán van rajtam amit takargatni kéne:)

2012. máj. 20. 09:12
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nincs vele semmi gond, hiszen a tetoválásod hozzád tartozik.
2012. máj. 20. 09:16
 2/22 anonim ***** válasza:
72%
Hát szerintem miért ne... Valaki meg a csúnya hurkás hátát mutogatja, az mennyivel jobb?:D A tetkó a részed, tedd ki nyugodtan.
 3/22 anonim ***** válasza:
86%
Ha szép és igényes szerintem belefér :)
 4/22 anonim ***** válasza:
32%

attól függ, mekkora a tetoválás.

én láttam már ilyet..., de ott a nőnek egy nagy nonfiguratív, de inkább kerek-szerű, alapvetően fekete tetoválás volt a hátán és teljesen kilátszott, direkt.

undorító volt, de tényleg a gyomrom forgott tőle.

de persze megint más egy kis pillangó vagy delfin vagy mittudoménmi, ami nőies...

2012. máj. 20. 09:17
 5/22 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat! Nem olyan hatalmas, bár nem is olyan kicsi, de szép:)
2012. máj. 20. 09:18
 6/22 anonim ***** válasza:
60%

Jajj nem akarod megmutatni? Legalább priviben dobj 1 linket lééégyszi, rajongok a tetoválásokért, legalább azt is meg tudom mondani, hogy a hátad amin hordod milyen szép ;)

Különben semmi gáz vele, engem motiválna ha ilyen vagány lányt vehetnék el!

2012. máj. 20. 09:24
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
hát vagy teljesen eltakarod vagy teljesen szabadon hagyod, mert ha félig látszik az a leggázabb
2012. máj. 20. 09:32
 8/22 anonim ***** válasza:
78%

nekem madarak lesznek addigra a hátamon, (lapockámtól előre a kulcscsontomig kb.) én direkt olyan ruhát keresek, amiből kilátszik.

van a csuklómon is, így nem lesz kesztyűm

van a tarkómon is, így feltűzött hajam lesz

ha szereted (és miért ne szeretnéd), nyugodtan látszhat, nekem kifejezetten tetszik!

2012. máj. 20. 10:18
 9/22 anonim ***** válasza:
88%
Nekem is van a lapockámon és a lábfejemen is. A ruhám pántos volt, mert utálom a pántnélküli fazont, így nem látszott, de a lábfejemen igen. A párom azokkal együtt szeret, hozzám tartoznak. Minek takargassam? Én megyek férjhez és nem valami álomkép és főleg nem egy olyan valaki, aki takargatja saját magát.
2012. máj. 20. 11:31
 10/22 anonim ***** válasza:
38%
Fúj,ez annyira illúzió romboló =/ Én inkább eltakarnám.
2012. máj. 20. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!