Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleged volt a menyasszonyi ruhádban a nagy napon?
Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 20:25
1/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem, pedig 25-30 fok körül volt a hőmérséklet. Nagy, abroncsos ruhám volt amúgy.
2/14 A kérdező kommentje:
Nekem is abroncsos lesz, bár szerintem nálunk kicsit hűvösebb lesz.
2012. máj. 15. 20:28
3/14 anonim válasza:
Nem volt melegem :-) vagy nem arra figyeltem :-)
Amúgy olyan 30-35 fok volt a mi nagy napunkon, de egy árnyas erdőben volt a lagzi.
4/14 anonim válasza:
Kb 20-25 fok volt, és izzadtam, mint egy ló. Abroncs+ruha+cip+harisnya+leggings+kesztyű+fátyol...egy málhásló is megtapsolt volna.
5/14 anonim válasza:
Látom, aki nem izzadt mint egy ló, annak nem is hasznos a válasza...
Miért kell minden esküvős kérdésben lepontozgatni???
Savanyú a szőlő????
6/14 anonim válasza:
SENKIT NEM PONTOZTAM LE! TE VAGY A ROSSZINDULATÚ!
7/14 anonim válasza:
Nekem sem volt olyan melegem. Mondjuk lehetett volna pár fokkal kevesebb, de az átlagosnál nem izzadtam jobban. Én nem vettem harisnyát, szép napbarnított bőröm van, erre nem akartam harisnyát húzni, plusz a cipőm is nyitott orrú volt, így undorító lett volna hozzá, meg tudtam, hogy meleg lesz, szándékosan meg nem párolom magam. A ruhám abroncsos volt, másfél méter átmérőjű abronccsal, alatta járt a levegő, nem volt rám tapadva semmi, a felső rész pedig pánt nélküli fűző volt, ez sem melegített vészesen. A hajam is le volt engedve, és egy átlag nyári napon engem ez borzalmasan zavar és melegít, de szerintem az esküvőn más dolgokkal voltam elfoglalva, észre sem vettem a hajam.
8/14 anonim válasza:
Nekem október végén volt, szakadt rólam a víz! Bár én amúgy is utálom, és nem is bírom a meleget, plusz erre rájött a stressz, folyt rólam a víz.
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindenkit felpontoztam, nem tudom már megint ki járt errefelé, akinek nem tetszik valami.. :S
2012. máj. 16. 00:03
10/14 anonim válasza:
Én sem tudom, de többen voltak, folyamatosan csökkent a %-om :D
Na mindegy, ez legyen a legnagyobb örömük az életben ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!