Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleged volt a menyasszonyi ruhádban a nagy napon?
Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 20:25
11/14 anonim válasza:
Olyan meleg volt, hogy egy bugyiban is szakadt volna rólam a víz. Szóval igen, de a ruhának már nem sok köze volt hozzá.
12/14 anonim válasza:
A mi esküvőnk júliusban volt és árnyékban is volt 35°C és délben fényképezkedtünk, de valahogy mégsem volt melegem, a sminkem is tökéletesen épp maradt, bár szegény férjem homloka azért szépen gyöngyözött. A templomban még stólát is magamra kellett teríteni, mert fáztam, de azért hozzáteszem, hogy abroncsos volt a ruha és levételkor a hasamról csöpögött a víz, így az előző nap rámigazított menyecske ruhám igencsak lötyögött rajtam. Amúgy szerintem fel sem fog tűnni, hogy meleg van, ezer más dologra fogsz majd figyelni.
13/14 anonim válasza:
Nem. Éppenhogy nem. Izzadós vagyok, úgyhogy kicsit aggódtam a hónaljfoltok miatt, de nem volt semmi, mert iszonyat erős szél volt és hideg. Április elején hirtelen bejött egy hidegfront. Úgyhogy én inkább majd megfagytam.
14/14 anonim válasza:
Kb 35 fok volt, az egész vendégsereg odaolvadt a kőre:) nekem is nagyon melegem volt , sajnos nekem látszott is az izzadság a hónaljamnál. A fátylamat borítottam a vállamra előre, hogy az takarja, amíg el nem múlik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!