Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Pánt nélküli menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pánt nélküli menyasszonyi ruha háton lévő tetoválással?

Figyelt kérdés
Mennyire gáz ha a hátamon tetoválás van és pánt nélküli ruhát szeretnék majd? Egyenlőre elméleti a kérdés, de reméljük majd hamarosan eljön a nagy nap nálunk is:) Láttatok már ilyet? Szeretem a tetoválásomat, mert szép, nem egy sátán van rajtam amit takargatni kéne:)

2012. máj. 20. 09:12
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) Képet nem szeretnék küldeni róla, még az utolsó simítások amúgy is hátra vannak, csak felmerült bennem a menyasszonyi ruha kérdés. De régi vágyam volt ez a tetoválás.
2012. máj. 20. 11:32
 12/22 anonim ***** válasza:
95%
Első vagyok. Nekem mindkét karomon van. Csak olyan szempontból veszem figyelembe, hogy tényleg vagy teljesen látszik, vagy teljesen nem, tehát vagy kint lesz az egész karom, vagy boleró lesz rajtam. De igazából ezt a kérdést az dönti el, hogy mi fog jobban állni. Nem célom sem takargatni, sem mutogatni. Alapjában én egy tetkós csaj vagyok, mint ahogy alacsony is vagyok, vagy világos szemű, vagy akármi, az esküvőmön sem szeretnék másmilyennek látszani, csak szimplán szép akarok lenni, de azzal együtt önmagam is.
2012. máj. 20. 11:51
 13/22 anonim ***** válasza:
68%
Látszódhat szerintem, csak akkor ne valami elegáns, klasszikus ruhát válassz, mert úgy közönséges lesz az összhatás. Valami extravagánsabb ruhát vegyél fel!
2012. máj. 20. 13:05
 14/22 anonim ***** válasza:
50%

nekem is van a hátamon!

szeretem a tetoválásomat,megszoktam,de azért az esküvön és nem mutogatnám!!

szóval van ez az új alapozó ,Dermablend a neve a neten rá tudsz keresni!

szóval én biztos,hogy ezzel takarom el a hátamon lévö tetoválást!!!

2012. máj. 20. 13:15
 15/22 anonim ***** válasza:
64%
Én az esküvő napján is büszkén viseltem a tetoválásomat egy elegáns, csodaszép ruhában. A páromnak van az arcán egy apró esztétikai hibája, nem lett bemázolva és nem lett retusálva a fotókról sem. Az is ő, úgy, ahogy szeretem.
2012. máj. 20. 16:18
 16/22 anonim ***** válasza:
93%

Én is büszkén fogom viselni a tetkóimat, sőt, fel is díszítem majd!

Láttam anno egy képet, amin szép csillogó kis köveket ragasztottak a mintába, nagyon szép volt.

Meg is kerestem

[link]

(Mondjuk nekem ennél szebben kidolgozott mintáim vannak, ez egy kicsit összedobott, kidolgozatlan.)

22/L

2012. máj. 20. 17:18
 17/22 anonim ***** válasza:
93%
Utolsó, ez tök jó, ezt én is meg fogom csinálni :)
2012. máj. 20. 19:25
 18/22 anonim ***** válasza:
93%
nekem is van a hátamon tetoválás, de engem nem zavart, hiszem egyébként szép izmos hátam+karom van,tehát direkt pánt nélküli választottam. a tetováláskérdést pedig úgy oldottam meg,hogy strasszokkal és csilllámtetoválással felturbóztam,és gyönyörű volt.:) *.*
2012. máj. 21. 17:12
 19/22 anonim ***** válasza:

Ha van tetoválásod, akkor szerintem alap, hogy nem takargatod, még a nagy napon sem. Mondom én, aki amúgy nincs oda a tetkókért.

Szóval szerintem teljesen jó a tetoválás menyasszonyi ruhában is :)

2012. máj. 24. 19:31
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

Mindenki eldöntheti, hogy számára ez szép-e vagy csúnya. Nekem személy szerint tetszik, de nekem amúgy is egyik kedvenc témám a vagány nő, elegáns ruhában, ezek közül is a legszebb számomra, ha menyasszonyi ruhában van.

2012. máj. 24. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!