Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb. mennyi idő alatt varr meg egy jó varrónő egy hasonló ruhát?
Figyelt kérdés
Ilyen ruhát szeretnék az esküvőmre varratni, de nem tudom, kb. mennyi idővel kalkuláljak, mire elkészül. Illetve tudtok JÓ varrónőt Pest vagy Fejér megyében?
2012. máj. 17. 18:39
1/5 anonim válasza:
Keresd fel őt:
www.araonline.hu
Nagyon ügyes fiatal varrónő, küldj neki képeket és kérdezd meg, szerintem meg tudja simán csinálni.
2/5 anonim válasza:
Attól függ, milyen intenizással csinálja és mennyi ideje van, de gondolom 2 hét-1 hónap.
3/5 anonim válasza:
Az araonline.hu-t én is ajánlom, én ott vettem a ruhámat! :)
4/5 anonim válasza:
Az araonline.hu honlapján, a vendégkönyvbe írta Reni, a varrónő: "Egy ruha elkészítése ,a megrendelések számától függõen 4-6 hét.A próbák száma 1-3 alkalom között szokott lenni. Kérem , ha van még kérdése,akkor az info@araonline.hu címen várom."
5/5 anonim válasza:
A nettó munkaideje egy ilyen ruhának nagyon maximum két nap. Ez az egyik legegyszerűbb modell, csak jól kell levenni a méretet.
Innentől már csak az a kérdés, hogy mennyire elfoglalt varrónőt találsz. Sajna tippet nem tudok adni, vidéki vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!