Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek megbízható, ügyes kezű varrónőt, aki képes lenne egy ilyet megvarrni?
[link] (itt főleg az eleje tetszik)
Szeretnék valami hasonló ruhát varratni az esküvőmre, és ehhez szeretnék keresni egy ügyes varrónőt. Hajlandó vagyok szaloni árat is fizetni érte (a csipke amúgy sem olcsó), csak tényleg legyen az illető megbízható és profi :) Elsősorban Pest és Fejér megye érdekel. Minden segítséget köszönök!
Szia.
Meleg szívvel tudom ajánlani Vácon,Pest megyében a Fortuna szalon két profi varrónőjét...az egyiket Grószné Ildinek hívják,a másikat Bíró Juditnak.Van onlapja is a szalonnak,vannak nekik is ruháik,de ők is varrnak..Én isvarrattam ott már ruhát,igaz csak koktélruhát.Duci vagyok,és tök bizalmatlan voltam a szoknyákkal kapcsolatban..felkerestem őket,Bíró Judit vállalta is hogy varr nekem egy ruhát...Gyönyörű lett:)és végre merek szoknyákat viselni...
Megbízhatóak,pontosak,és megfelelő minőséget is megkapod a pénzedért cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!